Kan Bağışında Bulundunuz mu

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü

Kan Bağışında Bulundunuz mu

• Evet

Kullanılan: 18 58.1%
  • Hayır

Kullanılan: 12 38.7%
  • Diğer ( Açıklama yapmak isteyenler )

Kullanılan: 1 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    31
Bizim burada görevli resmen yoldan adamların koluna girerekek kan vermek için ikna ediyordu :D Bende verecektim ama damarımı bulamadılar :D

evet bir çok kez ve herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum.

Kızılaya ücretsiz kan veriyorsun, Pardon bir soda ve kek veriyorlar doğru. ondanda Tc ibaresini kaldırdılar ;)

Neyse konumuza dönelim

Kan almak istediğin zaman ise belirli bir sürede aldıgın kanı tekrar geri vermek zorundasın. Saçma geliyor bu ibare bana. Sonuçta kan ihtiyaçtır. Manavdan alınmıyor ya bu meret illaki geri getirmek lazım.

Ben yine kan veririm sorun yok ama, Salakta değiliz !

evet.
arkadaşa katılıyorum bağış yapıyorsun ama almak için lazım olunca öyle basit bir şekilde vermiyorlar.

Bir kere kan verdim 6 ay kadar önce

Önceden 6 ayda 1 verilebiliyordu, şimdi 3 ayda 1'e düştü diye biliyorum, düzenli olarak veriyoruz şirketteki birkaç arkadaşla.

Kan yok ki ben çoğunlukla aldım :T:

Bulunmadım. Okulda bir gün kolumdan zorla cekip kanımı alcaklar diye korkuyorum valla:T: Kızılay pek bi ısrarcı bu aralar:T:

en az bulunan b rh- kan grubum ile bir defa vermisligim var.

tapotalk'tan gonderildi.

hayır. tam gittik kızılaya formları falan doldurduk benim de devam eden diş tedavimden dolayı bağışlayamadım kanımı. ama kızılay her doğum günümde saolsun mesaj atar. kurtardığınız hayatlar falan der. içim cız ediyor .s.s

Benim kanımı almıyorlar. Zaten a+ çingene kanı derler. Herkeste var

60 yada 65 kilonun altında olanlardan kan almıyorlarmış. O yüzden hiç kan veremedim. :T:

Geri