"Kan Bağışı" duyurusu

• Kullanıcı Sır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
mc66rzd.PNG

İstanbulda birçok hastane ve sağlık alanlarında kan bağışlarınızı bekliyoruz..

1675968083763.png
bizlere yardımcı olun lütfen.. hastanelere merkezlere kan bağışında bulunun hastanede yatan amelıyat olması gereken bınlerce hasta var​

Hafta sonu gidp kan vereceğim. Kan en fazla 5 gün saklanabiliyormuş, o yüzden günlere yaymak lazım diye düşünüyorum. Çevreme de acele etmeyin, ilk günler çok kişi verdi biz biraz bekleyip öyle gidelim dedim.

Hafta sonu gidp kan vereceğim. Kan en fazla 5 gün saklanabiliyormuş, o yüzden günlere yaymak lazım diye düşünüyorum. Çevreme de acele etmeyin, ilk günler çok kişi verdi biz biraz bekleyip öyle gidelim dedim.
deprem boyutu çok ayrı ama hastanede yatan amelıyat olması gereken cok hastamız var kan yetersız kan yok.. lutfen sızlerde yayarsanız sevınırız sonucta o ınsanlarıda bır nevı ölüme bırakmıs gıbı oluyoruz ynae bır yandan kurtarırken bır yandan öldürüyoruz gibi

deprem boyutu çok ayrı ama hastanede yatan amelıyat olması gereken cok hastamız var kan yetersız kan yok.. lutfen sızlerde yayarsanız sevınırız sonucta o ınsanlarıda bır nevı ölüme bırakmıs gıbı oluyoruz ynae bır yandan kurtarırken bır yandan öldürüyoruz gibi

o zaman bunun için hastaneler ayrıca kendi bünyesinde kan kampanyası yapması gerekir diye düşünüyorum.
çünkü şuan toplanan kanların hepsi deprem bölgesine gidiyor belki ihtiyaçtan fazlası gidiyor olabilir ama bunu şuan düşündüklerni sanmıyorum.

o zaman bunun için hastaneler ayrıca kendi bünyesinde kan kampanyası yapması gerekir diye düşünüyorum.
çünkü şuan toplanan kanların hepsi deprem bölgesine gidiyor belki ihtiyaçtan fazlası gidiyor olabilir ama bunu şuan düşündüklerni sanmıyorum.
var ama yetmıyor yapılıyor zaten

Uçuk herpes virüsü taşıdığı için almıyorlar istesem de.

kızılay'a sade soda bile götürüp vermem. ensar vakfına bağış yapan bir yardım örgütü benim için değer taşımıyor.

mümkün olsa kızılaya kanımı bile vermem demeye geldim çoğumuz aynı şeyi düşünüyormuşuz.

Ne kadar kötüsünüz ama hastaneye yatsaniz veya yakınınıza bir ihtiyaç olduğu zaman Kızılay dan k talep ediyorlar bu kadar vurdumduymaz olmayın orada o kadar insan kan bekliyor

Ne kadar kötüsünüz ama hastaneye yatsaniz veya yakınınıza bir ihtiyaç olduğu zaman Kızılay dan k talep ediyorlar bu kadar vurdumduymaz olmayın orada o kadar insan kan bekliyor
Zaten mumkun olsa dedik ibacim. Mumkun olmadigi icin mecbur kizilaya veriyoruz kanimizi.

Çok önceden de bahsetmiştim Kan vermek vücut için çok sağlıklı. En basitinden omurilik canlılığını korumuş oluyor unutmayalım kan verelim..!

Geri