İstanbulda birçok hastane ve sağlık alanlarında kan bağışlarınızı bekliyoruz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deprem boyutu çok ayrı ama hastanede yatan amelıyat olması gereken cok hastamız var kan yetersız kan yok.. lutfen sızlerde yayarsanız sevınırız sonucta o ınsanlarıda bır nevı ölüme bırakmıs gıbı oluyoruz ynae bır yandan kurtarırken bır yandan öldürüyoruz gibiHafta sonu gidp kan vereceğim. Kan en fazla 5 gün saklanabiliyormuş, o yüzden günlere yaymak lazım diye düşünüyorum. Çevreme de acele etmeyin, ilk günler çok kişi verdi biz biraz bekleyip öyle gidelim dedim.
deprem boyutu çok ayrı ama hastanede yatan amelıyat olması gereken cok hastamız var kan yetersız kan yok.. lutfen sızlerde yayarsanız sevınırız sonucta o ınsanlarıda bır nevı ölüme bırakmıs gıbı oluyoruz ynae bır yandan kurtarırken bır yandan öldürüyoruz gibi
![]()
İstanbulda birçok hastane ve sağlık alanlarında kan bağışlarınızı bekliyoruz..
yaptık işte yeterlı olmuyor
var ama yetmıyor yapılıyor zateno zaman bunun için hastaneler ayrıca kendi bünyesinde kan kampanyası yapması gerekir diye düşünüyorum.
çünkü şuan toplanan kanların hepsi deprem bölgesine gidiyor belki ihtiyaçtan fazlası gidiyor olabilir ama bunu şuan düşündüklerni sanmıyorum.
Zaten mumkun olsa dedik ibacim. Mumkun olmadigi icin mecbur kizilaya veriyoruz kanimizi.Ne kadar kötüsünüz ama hastaneye yatsaniz veya yakınınıza bir ihtiyaç olduğu zaman Kızılay dan k talep ediyorlar bu kadar vurdumduymaz olmayın orada o kadar insan kan bekliyor
Adapte olmanız gereken bu.. nereye verip vermediğiniz değil aslında
4 ayda 1Zaten mumkun olsa dedik ibacim. Mumkun olmadigi icin mecbur kizilaya veriyoruz kanimizi.