Kamp yapmak mı, otelde kalmak mı?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Kamp yapmak heyecanlı olabilir ama bir yerlerime Karıncaların girmesini hoş karşılyacak yaşı aştım.

Yılan ayı domuz ne kampı ya?

Dayımların oradan geçerken birisi nerede kamp yapabilirim diye sormuş. O da düz bir alan göstermiş. Ertesi gün kalkıp, adam halâ oradamı diye baktıklarında, Kangal'lardan biri Çadır'ı devirmiş, adam kangal'ın altında sessizce yatıyor be bakışıyorlarmış.

kemik arkadaş grubuyla ya da sadece sevgili ile kamp yapmak çok başka bir haz.
tek çekilmez, hava kararınca sabah olmak bilmez.
trekking faaliyetinde zaten en mantıklı seçenek.
otelde sıkılıyorum.

Güzel kamp yerleri var ve sadece çadır ya da karavan ile girilebiliyor. Kedisi ya da köpeği ile seyahat edenler daha çok böyle yerleri tercih ediyorlar çünkü evcil hayvan kabul eden otel sayısı çok fazla değil. Gideceğim kişilere göre değişir ancak önceliğim butik otellerdir, beş ya da yedi yıldızlılar keyif vermiyor artık. Sakin ve doğa ile iç içe yerleri sevmeye başladım.

bu İsmail'in de yaşanmışlıkları.
kangal bir şey yapmış mi İsmail yoksa olaysız dagilmisllar mi

indir.jpg

şu sandalyede oturuncada okadar cool oluyorum'ki düşmeyecek kadın yoktur canım kendim k4mp*sefer1z

Gidecegin yere bagli bu tabiki, eger gidecegin yerde doga harikasi bir yer ise tabiki kamp derim. Manzarayi otelde izleyemezsin .p

Baska seylerde özgür kizi oynarim ya.
Kamp bana göre degil.
Bu konuda burjuva takiliyorum.

En son kampı yazın başında bir arkadaşın etrafı çevrili çiftliğinde meyve bahçeleri içinde ve göl kenarında yapmıştık, akşam villa verandasında barbekü yapıp, kortta tenis oynamıştık. Sonra fantazi olsun diye çadırda uyumuştuk .p böyle bir şey mi kamp dediğimiz tam olarak? .pp

29873328-932D-474D-87EC-8E097F3FD6C3.jpeg

Geri