Kamil İstedi Biz Yaptık Misali

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Şimdi ben buraya Paris İklim Antlaşmasının içeriğini dahil olan ülkeleri asıl amacı anlatmak istesem de anlamayacaksın çünkü haklı çıkma derdindesin şuan bu inadı ben bilgilerimle kıramam :) ama birgün isterseniz seve seve paylaşırım müsait olduğumda ayrıca bildiğimi bilmesem belli yerlerde belli görevlerde olmam bunun sorgulamasınıda siz yapmazsanız sevinirim.
Benim anlattigimla senin soylediklerin arasinda bir butunluk yok, ne demek istediğimi anlamaya calirsan birsey anlatmana gerek kalmayacak. Actigin konuda alinan aksiyonun temeli Turkiyenin altina imza attigi Paris Iklim Anlasmasi maddeleri geregi olabilir, benim buna bir itirazim yok ki. Benim derdim bu ulkede hasbelkader yapilan guzel bir uygulamanin bile hasmetlinin esi dostu kendisi ve akrabasinin iki dudagi arasinda olmasi. Yani Cumhurbaskani esi kendince bir aksiyon almis olmasa bugun yapilan alinan karar muhtemelen alinmayacakti.

Anlatmaya calistigim olay bu. Dolayisiyla senin “ djsksksks “ yapmanin bir manasi kalmamis oluyor. Biz suan 3. Dunya Ulkesiyiz ve buna uygun kisiler tarafindan yonetiliyoruz, yapilan dogru bir adim atilan bir imza dahi akil ve bilime gore degil, keyfe keder yapiliyor. Benim meselem budur. Random attiginiz kadin suan ulkede sozu en cok gecen 3-4 kisiden biridir, maalesef.

kamil abi kalbinizin kirilmasini istemezdi

bu kapsamda yapılacak binaların birincil enerjilerinin en az %10luk kısmı da yenilenebilir enerji kullanması ve NSEB içeriğine göre inşaa edilmesi zorunlu hale gelmiştir.
benim iklim anlaşmasının içeriğinden haberim yok, fakat daha önceki bir tarihte ortak kullanım alanlarının yenilenebilir enerji ile beslenmesi gerektiğine dair bir zorunluluk getirilmişti diye anımsıyorum. müteahhitlikte eylemli olduğum dönemler bu konuyu konuşuyor, çatıya solar enerji sistemi kurdururuz diyorduk.
%10'luk kısma ortak alanlar giriyor olabilir.

enerji, elektrik falan bırakın bunları...... ses yalıtımını iyi yapın, tasarlayın...... alt komşunun sırtını kaşıma sesi 2 kat üsteki bize geliyo böyle bina mı olur......

benim iklim anlaşmasının içeriğinden haberim yok, fakat daha önceki bir tarihte ortak kullanım alanlarının yenilenebilir enerji ile beslenmesi gerektiğine dair bir zorunluluk getirilmişti diye anımsıyorum. müteahhitlikte eylemli olduğum dönemler bu konuyu konuşuyor, çatıya solar enerji sistemi kurdururuz diyorduk.
%10'luk kısma ortak alanlar giriyor olabilir.
%10 luk kısım tanımlamasında ortak alan ibaresi diye bişey göremedim ben bunu belli bir kategoriye sığdırmamışlar. Sadece en az %10 luk kısmını yenilenebilir enerji kaynaklarından kullanılmasını istemiş.

• Beğen
Tepkiler: Sux
şayet ev alırken dikkat edeceğim tek husus ses yalıtımı...... çok tikliyim bu konuda...... enerji tasarrufu, sürdürülebilirlik, çevre falan umrumda değil..... maksimum 40 yıl daha yaşiyacam huzur içinde kendi sesimle yaşayayım...... torunum telefonunu şarj edecek diye uğraşamam enerji tasarrufu bilmemneyle......

Geri