Kamera Özelliği Yüksek Telefonlar Nelerdir?

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Arkadaşlar sayın Sonya arkadaşımızın teknik bir sakatlığı yüzünden ben kendi tlfnumu sattım :D:D:D:D ve şuan black berry bold kullanıyorum ama sevmedim kötü bi tlfn :( Bana tlfn önerirmisiniz lütfen ıphone3,4 ve nokıa lumia serisinden olmasın çok akıllı olması mühim değil :D kamerası mp'li yüksek ve günde en az 300 msj atmaya dayanacak tlfn olmalı :S

Nokiadan şaşma derim acayip rahat sorunsuz bi tel dokunmatik mi istiyorsun klasik mi?

Nokıa c3 kullanabilirsin. rahat telefondur. msjlaşma seçeneği kullanışlı ve pratiktir. eskiden onu kullanırdım ama msjlaşmayı değil konuşmay sevdiğimden ötürü samsung galaxy aldım. ondanda memnunum..
Lgnin son model bi telefonu var geçen gün sevgilimle onu aldık oda müthiş kullanışlı. 800 tlye aldın indirimdeydi :D

telefon kaç para etti bakim :D:D dokunmatikler çabuk bozuluyor sölim..

nokıa C3 .

Nokia-C3-ozellikleri.jpg

Lg 3D Smart..

technomekani_1331883965170.jpg

Lgninki 3 boyutlu resim çekiyor. 2D seçeneği(yani klasik resim gibi görünüyor9 seçeneğide mevcut. Oyunları ve video kalitesi çok güzeldir :)

yo Lg telefondada kalitelidir ya. arkadaşım kullanıyordu uzun süredir çok memnun 1-2 hafta öncede sevgilime aldık bi sorun yok maşallah.. Öneriyorum ;)
ama dokunmatik istemiyorum diyosun.. Samsungun klavyeli modelleride var onlarda iyi oluyor

ben klavyeye alıştım klavyeli istiyorum :S:D

babamda nokianin klavye modeli var çok özelliği yok c3 mu ne o işine yarar sadece mesaj atsın arasın ise amacın ben klavye ve dokunmatiklere kıl oluyorum rahatça basmaliym tuşa o yüzden klasik modelden vazgecmedim samsungun da var klavye model

valla nokia kullanda gerisinden şaşma derim o kadar düşürdüm dokunmatik telefonu hiç birşeyde olmadı :zuha:

E71 kullandım çok uzun süre ama msj atmama dayanamadı tlfn bana msja dayanacak tlfn lazm :S

valla o senin tuşlara basışından dayanamamıştır hoş ben duyamadığım için telefonla konuşamadığımdan senden daha çok mesaj atıyorumdur :D

valla o senin tuşlara basışından dayanamamıştır hoş ben duyamadığım için telefonla konuşamadığımdan senden daha çok mesaj atıyorumdur :D

ayak parmaklarımla ağırlığımı vererek yazıyorum msjları greg ben :D:D:D yaa akıl ver diyoz:D günde minimum 300 msj atabilicek kapasite olsun

Sana uygun telefon daha çıkarmadılar :D:D:D:D Sen söyliycen o yazcak sana öyle bir şey lazım :D :D

hani çok konuşuyonya ßaşak bir de bunu mesaja dökmek zor iş :D:D:D telefon ne yapsın o anlamda dedim :D:D:D:D

EroL'cum bak cum diyorum :zuha: ben kısaltarak konuşanlardanım telefon bunu nasıl anlasında yazsın :zuha: yaa her konuda vıd vıd durmazsın bi bana tşfn öneremedin :D

Geri