Merhaba canım ben ismail89 ve tabii bir hikayem var:d Nikahtan önce birkaç kg verebilmek için beslenme uzmanıyla çalışacaktım ve öncelikle tahlillerimin yapılması için iç hastalıklarına gittim, dr beni muayene etti; dedi ki eser miktarda üfürüm duyuyorum ama önemli değil dedi. Neyse ben tabii durur muyum, işte ne olur, ne yapmalıyım şu bu… o da “böyle şeyler diş çekiminde önem taşır ya da hamileliklerde. E bundan sonra hamilelik de düşünmüyorsun herhalde?” dedi jfjf o zaman da kaçtım ben 36 mıyım 37 miyim… Dedim ki düşünüyorum tabii ki. Eh dedi öyle bir durumda kardiyologla görüşürsün şu bu… Ay ben bir üzül… Açtım her şeyi öttüğüm gibi eşime, o dönem nişanlıma anlattım:d O da işte bilumum ince laflar söyledi dr bey hakkında… Neyse halam hekim, ona anlattım; şu bu derken ben bu meseleyi unuttum. Dişimi de çektirdim bu arada:d Sonra evlilik ve hamilelik derken… bu mesele benim aklıma tekrar geldi. Kadın doğumcuma anlattım, hiç önemsemedi; sadece doğum şeklini etkiler bu hikayede dedi, bir kardiyoloğa yönlendirdi. Adam çok iyi bir doktordu, her şeyim çekildi ve üfürüm değil, şimdi unuttuğum önemsiz bir şey olduğunu söyledi. Duyduğu odur diğer dr’un filan dedi. Ve doğum şekli için de ikisinin de sakıncası olmadığını belirtti, iki türlü de yapabilirsin bana uyar dedi esprili şekilde jfjf Yani duyduğumuz kalp sesleri de işin ehline denk gelmeyince insanı yanıltabilir… Gönül dostlarımız gönlünüz gönlünüze denk olana aksın… Ramazana doğru programımız sona ermiştir…