Kalp kırmadan "Ter kokuyorsun ya da kokuyorsun" deme yolları

• Kullanıcı Sirius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Vardı benim de böyle bir arkadaşım. adamı doğduğunda yıkamışlar allahtan. baktık olmuyor. bi gün dışarı çıkardık arkadaşlarla. evde besliyoruz normalde. o gün hava alsın istedik. yandan itfaiye geçiyor. yaktım bunu. itfaiyenin suyu da köpüklü falan. bi güzel söndürdüler. sonra böyle köpükle olmaz dedik denize attık. çıktı bu sefer de yosun kokuyor. senin mk dedim. olum git duş al böyle yosun kokulmaz dedim. haklısın kanka dedi. adamın kalbi hiç kırılmadı. gerçi bu durumu her hafta tekrarlamak zorunda kalıyoruz ama olsun. yazacağım hikayenin de dibine kibrit suyu.

Bizim lisede bir cocuk vardi.
Adam sistemi protesto etmek icin, bilerek isteyerek yikanmiyordu.
Kokuyordu ve bunun bilinci ile de mutluydu.
Lan aklima geldin sevgili Andre.
Kimse onunla bir metreden fazla yanasmak istemiyordu..umrunda miydi?Yooo.Saygi da aliyordu..gercekten böyle bir agirbasliligi ve lafi tam gedigine oturtan bir yetenegi vardi.
Bu tutumunu cok begenmistim.
Sectigi iticiligine ragmen,kimseyi takmiyordu.Yoluna bakiyordu.
Neyse biz son siniftayiz simdi,testler yazilmis dönem bitmis..bes günlük bir gezi ile taclandiracagiz.
Sorun neydi?
Sorun, Andre nin otobüsü kokuya boyama olasiligi idi.O kokuyu anlatman mümkün deil..kaka desen kaka deil..sidik deil yani böyle yillarca bodrum katinda islak duran bir havlu gibiyidi..yani galiba.
Neyse bunu toplanti konusu yapti ögretmenler ve ögrenci vekilleri.Otobüs ile yolculuk yapinca bari,yikansin diye . Ay yazinca gülüyom su an.
Karar verildi, simdi bu karari kim iletecek cocuga sorunu basladi..cünki kimse karisamaz..
En sonunda bir fizik ögretmenimiz vardi,o aciklama yapti ona artik.
O da gayet saygili bir bicimde,tabii dedi ve kokusuz bir yolculuk gecirdik.
Hos,10 saat osuran osurana otobüsde.

Konuyu acana tesekkür ediyorum.
Yad ettim eglenceli zamanlarimdan birisini.

Peki peki efendim siz haklısınız Sjssn

yakınlarımda böyle bir şey hissettiğim an ben de söylerim de samimiyetimin az olduğu insana yanlış anlayacağını ve alınacağını düşünüp söyleyemem, katlanırım. sürekli yaşanan bir durum ve yakın olmam gereken biriyse ne yaparım bilemiyorum...

Beni çok aşan bir durum. Koku en hassas olduğum nokta. Mesafeli olurum, belki bir şekilde kokuyla baş etmenin yollarını bulurum fakat yine de bir yolunu bulup konuşamam. :) Aslında iyi niyetli bir yaklaşım fakat kalp kırabilme olasılığı da bir hayli yüksek.

Ay ben yağlı boya kokusuna hastayım :(

ya otobüs camına yerleşmiş ter ?
o değil de migrostan bi gün alışveriş yapıodum insanlık halidir ama bir bayan deli gibi ter kokuodu direk aldım kokuyu çok sıkıntılı
bu da böyle bir anımdır

hayret bro gelip kadinlarin teri daha kötü kokuyor erkeklere nazaran yazmamissin @Kurt

''ey bro, sakin alinma. seni uyarmak icin soyluyorum, cunku insanlarin senin hakkinda olumsuz konusmalarini istemiyorum. belki farkinda degilsin, ama cok agir ve hos olmayan bir kokun var. no offense, ama bir seyler yap bu konuda. kendin icin. IYI BIRISIN CUNKU.''

nasil?

Ter kokan bir insanla yan yana gelebilme ihtimalim olamaz konuşmayı bırak selam vermem.

Kimseyle dalga gecmek kucuk gormek degil amacim ama bi ara spor salonuna bi dayi geliyodu anaaawwwww

Soyle cigerlere koklesem havayi telef olurdum kesin.

Lise 1 de falan vardı bir kız. koffing geliyor falan derdik . Ama bir koku alırdı etrafı pastırma çürük yumurta gibi . Geberir adam . Demek ki araştırmış koffing ne demek sonra deotak almış kendine sonra düzeldi.

Bknz : koffing

109.png

1Poison GasPOISONStatus—90
1TackleNORMALPhysical40100
4SmogPOISONSpecial3070
8SmokescreenNORMALStatus—100
12Clear SmogPOISONSpecial50—
16AssuranceDARKPhysical60100
20SludgePOISONSpecial65100
24HazeICEStatus——
28Self-DestructNORMALPhysical200100
32Sludge BombPOISONSpecial90100
36ToxicPOISONStatus—90
40BelchPOISONSpecial12090
44ExplosionNORMALPhysical250100
48MementoDARKStatus—100
52Destiny BondGHOST

Bunlarda saldırıları . Hep leş koku duman B.k işler ..

Kırmadan dedik .

Geri