Kalp kırmadan "Ter kokuyorsun ya da kokuyorsun" deme yolları

• Kullanıcı Sirius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben şöyle derim
Bugün çen bıcı bıcı yaptın mı aman da aman hadi yapta gel derim Sjsjsj

uzaklara demek bana düşmez ama yakınlarıma mutlaka söylerim ve bunu söylerken de asla lafı dolandırmam. ama sadece iş arkadaşı olan iş arkadaşıma diyemem ben de galiba.

40 lira sigaraya verirler de bir deodorant almazlar bizim insanımız böyle

Kalbin kırılmasın ama ter kokuyosun. Günlük duş alma imkanın yoksa deodorant da kullanabilirsin.
burnumun direğini kırdın. Ama bak sakın kalbin kırılmasın

Hayvan gibi ter kokuyon nan derim.

Ciğerimi elime verdin. Ölü mü kemirdin aw? Bak kalbin kırılmasın 40 derece güneşin altında beklemiş ishal bku gibi kokuyorsun. Kalbin kırılmasın

bi tane abimiz vardı şirkette buram buram sarımsak kokardı ve bunun dile getirilmesine rağmen umrunda olmazdı. ayrıca wc leş gibi olurdu, sifona basmazdı. kimin yaptığından emindik yine de erkek erkeğe toplantı yapıp konuyu kimin yaptığı belli değilmişçesine konuştuğumuzda en çok o vah vah demişti. ayrıca sarımsak kokusu yanı sıra ter falan da kokması umrunda olmazdı.

böyle kişiler pek kırılmıyor. kıracağım diye endişelenmeyin. o sizi hiç düşünmeden kırıyor çünkü

Ben direkt diyemem yaaa
Kokudan bayılırım yine kokuyorsun denmez yaaa

Yakınlarıma direkt söylerim de yabancıya ya da az samimi olduğum kişiye demem.Bunu travma gibi de kodlamam.
Hem spor hem iş uzunca bir süre hayatimda disipline olduğundan bu tarz konulara kişisel olarak reflekse dönüşmüş şekilde dikkat ediyorum (duş,bakım vb) fakat yeterince dikkat etmeyenleri magazin etmiyorum. Evet toplu tasimalarda falan sıkıntı da sağda solda rezil edince ne değişecek? Depresyon denen bi şey var. Yataktan kalkıp işe gitmek yeterince zulüm insanlara. Kişisel bakımlarını aksatabilirler. Bu bi sorumluluk ama her şey de can-i gönülden bilerek yapılmıyor. Sevgilinin ağzına mcmasina empati gösteriyorsun kötü kokan insanı da unutuver. Herkes kendi çöpüyle ilgilensin. Ayda bir yıkanıp leş gibi kokup kedilerime laf edenler geldi aklıma sinirlendim. Kim kimle napmış, kimin ne açığı var anca bunu konuşun. Kötü kokuyo hahahah
Sevgisiz mal sürüsü.

Tamam bu çok sert oldu bünyene zarar veriyor diyelim

Çalıştığım zamanlarda dükkana gelen bir deli vardı. Çok akıllı olup sonradan delirenlerden. Adam gazete almaya gelirdi ama altına yaptığı için üstünü değiştirmez öyle gezerdi. Dükkana girip ödeme yapana kadar içeriye sinen koku ölümlüktü. Artık adamın geleceği saatte ya da gördüğümüzde elimizde para üstüyle beklerdik ki içeri girmesin diye :s

• Üzgün
Tepkiler: W
Geri