Kalkmak bilmeyen misafire ne yapmalı?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
bizde öyle gördük ama bünye artık kaldırmıyor. sizede 50+ kişi dalga dalga gelip gece yarısından önce gitmemezlik ediyor mu?

aslında biz İstanbul'dayken bu kadar misafir sirkülasyonumuz yoktu ama burası dediğin gibi evet.
birtakım aşiret problemleri, 6 amcam ve 6 halam var.....sen düşün kuzenleri.....

bir hafta sonum boş geçse kendimi dünyanın en yalnız insanı hissediyorum lari...

aslında biz İstanbul'dayken bu kadar misafir sirkülasyonumuz yoktu ama burası dediğin gibi evet.
birtakım aşiret problemleri, 6 amcam ve 6 halam var.....sen düşün kuzenleri.....
benzer klan problemleri annemler 12 kardeşten peyderpey 6'ya düştü, biz sayamamıştık çok kuzenimiz var ve istanbulda bu haldeyiz.

ben bir de ısrar ediyorum biraz daha oturun diye, enayiyim galiba.
ne bileyim biz böyle gördük ondan sanırım.

Yanı yalnız yaşıyorsan ve sevmediğin biri sana gelebiliyorsa, sen de kal diye itiraz ediyorsan bi gariplik yok mu sence de...

yalnız yaşamıyorum canım, bu ayrıntıyı verince hımhım olabilir.

Sizin bölgenin muthis misafirperverliği var. Asiri candan davranıyorlar bu genlenmiş bi etnik istisna olabilir. Bizde de misafire önem verirler ama arkasindan da kırk tane sayarlar. Ben çocukluğumdan beri böyle değilim; bu konuda egitilemedim pek galiba. Hatta ailemle yaşarken annemin bi misafirini kovmuştum evden; çocuğu kedime eziyet ettiği için. Abartısız gözünü oyuyordu neredeyse annesi de mal mal çocuk canım ne var ki kafasindaydi. Bu tavrımdan dolayı annem günlerce küs kalmıştı bana. Bu pervasizliga, öküz gibi cat kapı gelen insana gelenek adı altında tahammül etme zorunluluğuna akıl erdiremiyorum ben. Misafirin arkasından konuşmak onu kovmaktan daha beter bir şey bana soracak olursan. Evime az misafir geliyor fakat hiçbirinden rahatsız olmuyorum,hepsi keşke kalsa dediğim insanlardan oluşuyor. Daima da başım gözüm üstüneler.
Gurur verici değil mi?

baba tarafından irili ufaklı 50 60 tane kuzenim var hangisi yatıya gelsin.

cansu bebekken çok ağlardi aşırı yani, misafir savardı , bir şey yapmama gerek kalmaz kaçarlardı çünkü cinnet gecirten cinsten bir ağlama olduğundan dolayi .p

evime giren zaten üç beş kişi şimdi, rahatsız olacağım kimse yok

Böyle erotik erotik dans hareketleriyle gel tatlım hadi yatalım artık," demeliyizdir, bizi sabık sanıp derhal topuklayacaktır.

Ay içim şişti git artıkın.

Çaktırmadan arkadaşına mesaj at beni ara ve çağır de

geç oldu
hadi gidin deyin

Ayakkabısının içine tuz dökün. Hemen kalkıyorlar…

''lulu luu lutfen gidebilir misin, lu llulu lutfen''
1712063284212.png

Puhahahahjaja annemler anlatırdı bir gün dedemlere misafir gelmiş kalkmıyorlarmış bir türlü dedem de biraz huysuzdur neyse artık kalkalım demişler dedem birden yükselmiş hayır nereye daha sabah olmadı diye djkdkfkdkdkkfkfkc annemler şok durumu çevirmeye falan almaya çalışmışlar kddkkfkf zaten bir daha da gelmemişler galiba

Puhahahahjaja annemler anlatırdı bir gün dedemlere misafir gelmiş kalkmıyorlarmış bir türlü dedem de biraz huysuzdur neyse artık kalkalım demişler dedem birden yükselmiş hayır nereye daha sabah olmadı diye djkdkfkdkdkkfkfkc annemler şok durumu çevirmeye falan almaya çalışmışlar kddkkfkf zaten bir daha da gelmemişler galiba
dayımın eşi de esnerdi, sonra da 'saat geç olmuş' derdi içine kaçırdığı sesiyle........

Geri