Kalitesiz insanların övündükleri şeyler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim için araba muhabbeti. Hele ki arabam şunu yakıyor, şu model, şu araba teneke, benimki ona kıyasla uçak vs gibi şeyler. Şantiye ortamlarında amele kesimin dillerine pelesenk olmuş kelime ise Broadway.

su kadar soyle icerim bu kadar boyle icerim falan cok bos
istersen okyanus kadar ic bana ne ulan bana neeeeeeeeee

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bir şey yazardım da alınıp tribe giriyorlar sonra…

amele kesimin dillerine pelesenk olmuş kelime ise Broadway.

Nahoş bir söylem olmuş.

Bu aralar yeşil gözlerim ile övüneceğim banane işte. Teyzeler bile iltifat ediyor artık ya övünmeyim mi :(

araba muhabbeti kesinlikle bayıyor ve her alanda uzunca konuşulması görgüsüzlüğün belirtisidir

bu anlatacağımın kalitesizlikle bir alakası yok ancak bir süre sonra bayan bir şey.
para muhabbeti, özellikle çaba harcanmadan, herhangi bir şekilde hak edilmeden sırf miras yoluyla ya da kendinden önceki neslin çabasıyla elde edilmiş maddi gücün muhabbetinin yapılması, çok bayıyor.
zenginlerin de şimşeklerini üzerimize çekmeyelim şimdi.
forum zenginleri size değil lafım.

Kaliteli insanin övündükleri seyler?
Mantik hatasini bul.

Kişi kalitesiz olduktan sonra ne yaptığının ya da söylediğinin de önemi kalmıyor ve dikkate almıyorum.

Örnek vermeye bile gerek yok. Gerçekten kaliteli insan övünmez... En ufak şeyle bile övünen kalite yoksunudur. Mühür, kaşe, imza

milliyet, memleket, fenotip, burç gibi seçim ya da başarı içermeyen şeyleri övünç meselesi haline getiren insan en somut örnek olur buna. bunları sevip benimsemek ayrı, bir üstünlük devşirmek ya da üstenci bakış geliştirmek ayrı. daha sonra ise evlilik gibi, çocuk sahibi olmak gibi binlerce yıldır zengin fakir, akıllı akılsız demeden milyarlarca insanın yaptığı şeyleri -özellikle bunları tercihen yapmayanlara karşı- övünç meselesi haline getirenler gelir. bunlar kitlesel karşılığı olan şeyler. günlük hayatta da binlerce şey sayılır; çok içmekle övünmek, çok para harcamakla övünmek, bazen ise sadece övünmek.

Mal/mülk muhabbetleri.Çoğunun ise anadan/babadan kalma oluyor.Başkasının malıyla hava atan insan avelliği,ah ah...

milliyet, memleket, fenotip, burç gibi seçim ya da başarı içermeyen şeyleri övünç meselesi haline getiren insan en somut örnek olur buna. bunları sevip benimsemek ayrı, bir üstünlük devşirmek ya da üstenci bakış geliştirmek ayrı. daha sonra ise evlilik gibi, çocuk sahibi olmak gibi binlerce yıldır zengin fakir, akıllı akılsız demeden milyarlarca insanın yaptığı şeyleri -özellikle bunları tercihen yapmayanlara karşı- övünç meselesi haline getirenler gelir. bunlar kitlesel karşılığı olan şeyler. günlük hayatta da binlerce şey sayılır; çok içmekle övünmek, çok para harcamakla övünmek, bazen ise sadece övünmek.
EVLİLİK BİR BAŞARI DEĞİLDİR ENTER

Kadınlar konusunda boş yapan ( birlikte oldugu ya da sohbet ettigi kadinlari bir övunc kaynagı gibi diline dolayanlar) insanlar kadar irrite etmiyor hicbir sey beni .

her hıyarım var diyene
tuz alıp koşan kalitesizdir ya

Kalitesiz insan deyince aslında herkesin aklında az çok bir profil canlanıyor. Ama burada mesele, hatasız olmak değil; çünkü hepimiz hayatımızda az da olsa hata yaparız. Mesele, o hatalarını huy edinmiş, kişilik haline getirmiş olmak. Aslında genelde kalitesizlik içi boş, gösterişe dayalı, sahte bir özgüvenin dışavurumudur.
Benim nazarımda bir insan; yüksek makamlardaki şu kişiyi tanıyorum istediğimi yaptırabilirim diyorsa, sürekli ne kadar kazandığını ve ne aldığını ballandıra ballandıra söylüyorsa, ben kimseye eyvallah etmem, benimle kimse uğraşamaz gibi müptezel yorumlar yaparak kendini güçlü göstermeye çalışıyorsa, flört ya da sevgili olduğu kişi sayısını övünç ve gurur kaynağı görüyorsa, sırf gösteriş olsun diye marka giyinip, lüks yerlerdeki harcamalarıyla övünüyorsa kalitesizdir.

Kalitesiz insan deyince aslında herkesin aklında az çok bir profil canlanıyor. Ama burada mesele, hatasız olmak değil; çünkü hepimiz hayatımızda az da olsa hata yaparız. Mesele, o hatalarını huy edinmiş, kişilik haline getirmiş olmak. Aslında genelde kalitesizlik içi boş, gösterişe dayalı, sahte bir özgüvenin dışavurumudur.
Benim nazarımda bir insan; yüksek makamlardaki şu kişiyi tanıyorum istediğimi yaptırabilirim diyorsa, sürekli ne kadar kazandığını ve ne aldığını ballandıra ballandıra söylüyorsa, ben kimseye eyvallah etmem, benimle kimse uğraşamaz gibi müptezel yorumlar yaparak kendini güçlü göstermeye çalışıyorsa, flört ya da sevgili olduğu kişi sayısını övünç ve gurur kaynağı görüyorsa, sırf gösteriş olsun diye marka giyinip, lüks yerlerdeki harcamalarıyla övünüyorsa kalitesizdir.
Dayım ayarlar ya
Ay askoo geçen özel tasarım ceket yaptırdım olaaaay
Öfff flört5 de çok yapışık yaa
Askoo o benimle de konuştu da çok varoş yaa
EN BOMBASI
Askim ben apolitiğim yaaa anlamıyorum siyasetten falan
Bla bla bla

Geri