Kalıplara Ret. Mutluluğa Evet!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hep bir nasihat öneri tavsiye alırız ya isteyerek veya istemeyerek. Ve hep bize tavsiyede bulunulur.. Şöyle yaparsan senin için daha iyi olur, böyle yaparsan daha iyi, Evin ailen işin huzurlu olur mutlu olur gibi bir sürü laf söylerler ve bizde mutlu huzurlu olmak ümidiyle hep tavsiye edilmiş denenmiş başarıya ulaşmış şeyleri taklit edip dururuz. Burada atladığımız bir detay var hani bize bizim için en güzel olanları önerilir ya maalesef biz kararlarımızı bizim rahatımız için değil, Bize önerildiği için alırız. Bu paradigmayı Bugünden itibaren yıkıyorum. Artık benim için önemli olan benim düşüncem etrafıma en az zarar verecek olan ama En çok beni mutlu edecek olan kararları Kendim alacağım, Kimse karışmasın..! Bir an önce Evlen Diyorlar, çoluk çocuğa karış diyorlar, ileride tek başına kalma diyorlar. Gerzekler, hiçbir zaman şunu sormuyorlar, Sen nasıl mutlu olursun? Ne yapmak istersin? Sormadan söyleyeyim; Bana gömlek biçmeyin, Çünkü ben güzel havalarda gömleksiz dolaşmayı severim, herkes yoluna baksın..!

Abicim.
Saniyorum ki bunlari aşmiş yaşlardasin.
Bu yastan sonra göyneksiz gezme..üsütürsün.
Sonra napariz biz?

Ba ba ba göyneği çıharıp mutlu olacahmış :D @malumatfuruş saçlara da jöle sür bari hahhaahh

adam gömleksiz dolaşmak diyor, herkes yoluna bakmalı diyor siz utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.

adam gömleksiz dolaşmak diyor, herkes yoluna bakmalı diyor siz utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.
Ne o la doğru Ahmed tiradı gibi " utanacaginizi bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsiniz ki siz" :D

Bu arada ret değil red. Red Hot Chili Peppers gibi.. Dave Navarro hep göyneksiz gezerdi. Kalifornikeyşıın! Hahhahaha :D

Ulan ne eğlendim be :D Allah razı olsun sizden

kamil abiye pek uygun olan forum azası vardı ama bir süredir yok.... bekarlığa dewamke kamil ağbijim....

"Beni ginayan benim göynegimi giysin.."

Geri