Kale Karışık

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Futbolda ceza sahası içinde iki gruptan da karışık şekilde futbolcu bulunduğu anlamına geliyor bence temkinli davranmak lazım.

Herhangi bir şeyden karışık bir seçim işlemi uygulamak

Hayır değil alın bunu futboldan anlamıyor

Bence kafa karışıklığından daha kötü değildir. Allah kafalarımıza zeval vermesin, eyyorlamam bu kadar.

Ofsayt şey değil mi ya, hani topla kaleye doğru gidiyorsun ama kaleciyle aranda diğer takımın oyuncusu yok.

Bence ofsayt bu.
Değil mi yoksa
Olabilir de olmayabilir de

Hayır lari sen kaleye giderken arkadan sana topu atıyolar o sırada diğer takkmdan kimse önünde yoksa ofsayt oluyo

gidiş yolun doğru ama sonuç yanış 40 verdim dersi geç bari :gamer:

anlat bakalım

Sana topu kim atabilir cıks cıks bence sen futbol bilmiyon

Ben öyle yazmadım mı ben de öyle bir şeyler demek istemiştim ama aslında tam da ne olduğunu bilmiyorum :D
Bence ofsayt mesela şimdi ben bir şeyi çok beğendim satın almak istiyorum. Sıraya girdim. Önümdeki kadın kendi önüne tanıdığını geçirmek istiyor. Misal bence bu ofsayt. Ne kadar pis insanlar var ya.

hatalı pas atabilirler ayrıca kaleye giden adamın niyetide önemli gol atmak için mi gidiyor kaleciyle muhabet mi edecek bunlar önemli detaylar :papatya:

ofsaytı kendi hayatına uyarlamışsın burdanda sana 60 verim 100 olsun cebimden çıkmıyor nasıl olsa :hppy:

Ne niyeti ya fal mı bakıyoz ben harekete bakarım :D

Karambol olmasın o ?

Geri