Kaldırımayorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gününüz aydın olsun biriciklerim...

Eh yaşım kemale erdi. Yapabileceklerim sınırlı.

Ağır sporlar artık benim için sakatlayıcı olabiliyor. En iyisi tempolu yürüyüş.

Son zamanlarda yol ve metro çalışmaları, artan yağışlar gibi sebeplerle kaldırımlarda bozulmalar oldu. Eh tabi bu da metropolde şehir yürüyüş zevkimi baltalıyor.

Yerel seçimler yaklaşırken tüm belediyeler bu gibi durumlara cok hassas aslında. Yol ve kaldırımlardaki bozulmaları bildirirseniz kısa zamanda müdahale ediyorlar.

Eğer siz de semtinizdeki kaldırımlar hakkında yorum yapmak, yaşadığınız olumsuzlukları paylaşmak isterseniz aşağıda bekliyor olacağım.

Seviliyorsunuz :muck:

boyle guzel web seo kasarsin :d

ben dar kaldırımların ortasına dikilmiş ağaçlardan şikayetçiyim. yola inme zorunda kalıyorum. ağaçları kesin

climax hocam YouTuberlik işinde çok para olduğunu öğrenince, deneme amaçlı içerik üretiyor..
Yakında YouTube ve Tiktok yayınları açar.. şimdiden altyapı çalışması yapıyor böyle sempatik konularla.. tabii o tür platformlarda böyle sempatik yorumlar yok..
Senin o yürüdüğün kaldırım taşını gondikleyim diyebilir birileri :)
Yeni projen hayırlı olsun doktorum.. linkleri bekliyorum haha.

Kaldirirsiniz
Sizden daha yaşlı olup her gün kaldıran var (dumbbell)
Zımba gibi,heykel gibiler.
Kaldiramiyorum biraz bahane yani...
Kaliteli,ferah, havuzlu gymler var.
Hiç tendinitisten, arthritisten,doğada spor yoktan girmeyin hocam.
Atalarımız dumbbell ile yapabileceklerinden daha atraksiyonlu idi dogada.
Yerleşik hayat ,yeni calisma hayati bu alışkanlığı söktü aldı, dengelemek gerek.
Maymunlar dumbbell kaldırmıyor ama her gün daldan dala zipliyor ...

Kaldırıma bir yorum da benden gelsin. Lanet olmasın mı yağmurlu havada bastığında altından su fırlayan kaldırım taşlarına…..

images

O kadar da vahim degildir herhalde.

Küçük kaldırımlardan gına gelmedi mi? Büyük seviyoruz, büyük sevmek suç mu? Mesela yeteri kadar büyükse, oturursun bile rahat rahat, çok amaçlı kaldırım, kaldırım deyip geçme tanı. Mesela büyük olsa birkaç kişiye aynı anda da yeter, diyelim ki küçük bir kaldırımımız var ama bize bile geçemiyoruz fakat büyük kaldırım olsa aynı anda 2 kişi bile yürürüz inanın ki.

Yani işte, Türkiye burası ağbi. Kaldırımımız var diye övünüyoruz, elin ne kaldırımları var, araba geçer, el kaldırımından geçmeyen kendi kaldırımını büyük sanarmış. Hey yavrum hey.

ne demişler
ben yazdıklarımdan
siz anladıklarınızdan

Geri