Kalçanızı yuvarlak gösteren tüyolar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Skinny jeanler tam size göre! Kalçayı saran modelleri tercih etmenizde fayda var. Böylece tüm hatlar ortaya çıkacak ve kalça kıvrımı daha estetik görünecektir.

Dar etekler giymekten kaçının
. Vücudu sarıp sarmalayan modeller kalçaları olduğundan daha düz gösterecektir. Bu nedenle daha farklı modellere yönelmekte fayda var.

Çan etekler, mini kloş etekler tam size göre! Belden oturan bu modellerle vücudunuz daha şekilli gözükür ve popo daha düzgün gözükür.

Topuklu ayakkabıların kaldırma günden faydalanın!

Mini eteklerle beraber giyeceğiniz dantelli üstler dikkati kalçalardan üst bedene yöneltecektir.

Kalça kısmından bedene oturan desenli bol pantolonlar bu konuda mucizeler yaratabilir!

Ve aynı etkiyi baskılı, dar pantolonlarda da görebilirsiniz. Topuklu ayakkabıyla giyilmesi daha da etkili olacaktır.

Düşük belli şalvar modeli pantolonlar da aynı işlevi görebilir. Düz ayakkabılar ve renk kontrastını doğru kullanırsanız kalçanızda harikalar yarattığını göreceksiniz.

Dikkati kalçalar başka yerlere çekmeyi deneyin. Örneğin bol bir pantolon giyip beli açıkta bırakan bir bluzla kombinlediğinizde farkı göreceksiniz

Çizgiler uzun göstereceği gibi aynı zamanda kalçaları olduğundan daha geniş gösterir. Bu nedenle çizgili pantolonlar denemekte fayda var.

Dantel detayları, desenler ve doğru renkli pantolonlarla kalçalarınız daha dik ve dolgun gözükecektir.

Alinti~

Bak şimdi aklıma ev arkadaşlarımdan biri geldi . Kız kafayı dersle bozmuştu neyse sabah akşam ders sandalyeden kalkmıyor hani derler ya otur otur popon düzleşir. Cidden dogruymuş ya kızda kalça kavramı yok oldu bildigin dümdüz, ne giyse igrenç duruyor görüntü kirliliği tövbe ya Rabbim yaaaa :D Neyse sonra o atandı ben atanamadım : //

yeter artık şu squatın kalça kalça büyütücü bir hareket olarak algılayıpta yazanlara sinir oluyorum, squat bir güç hareketidir, bir çok kas grubunu aynı anda çalıştıran bir temel harekettir, kalça zaten çok geniş ve kaba bir tabir bu konuda, glutes diyebiliriz, ama squatta glutesi doğrudan büyüten bir hareket değildir, kalça için başka hareketler var, squat genel olarak bacak hareketidir, kalça öyle çok etkilenmez, etkilenmez demiyorum, hareketin etkilediği ana kas gruplarından biri değildir, bir yan etkisidir squatın.. bilmediğiniz konuda yorum yapmayın lütfen.. sizin yüzünüzden başkasıda yanlış bilgilenecek.

Kalçalarını büyütmek isteyen bolca çikolata yesin. :D Çikolata; ağızda bir dakika, midede bir saat, kalçada bir ömür kalır. :)

Upuzun ince bir fiziğiniz yoksa şalvardan uzak durun.

Geri