Kalbinizin mazbatasını almak kolay mı? Alan var mı?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Kalbinizin mazbatasını almak kolay mı? Alan var mı?

Yorumlarınızı alalım. :)

khk yoluyla baskan secılıp mazbatası verılmeyenlere benzıyorum ben :) secme hakkı tanıyolar ama mazbatamı vermıyolar

Kolay değil tabiki 10 sene surer o derece sanirim kalbim yok.

Gelseydi gönül sarayımıza Hürrem gibi bir Sultan, bizde Kanuni olmayı bilirdik elbet :)

Şuana kadar güzel cevaplar geldi. Bakalım başka arkadaşlarımızın bu soru hakkında düşünceleri nelerdir? :)

Zordur. Kolay Kolay Kımseye Kalbimle Alakalı Mazbata Vermedim. Zor Sevıyorum Kısaca Sevemıyorum

Bunun En Büyük Sebebi Bende Staj Gören Eski Sevgililerim Sonra Soluğu En Yakın Arkadaşimın Yanında Alip Master /Doktora Yapmiş Olmalarına Borçluğum

Bakınız: EsiLa 9 Senedir Alamadı Mazbata Ama İmamoğlu Aldı İstanbuL`un Mührünü :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı evi 8 farklı kişiye satan sahtekar müteahhit gibi kalbimin mazbatasını farklı farklı kişilere dağıttığım kitlelerce bilinen 1 realite.

:f29:

Ay şu Ah Nerede filmindeki Tarık Akan gibiyimdir.​

Hissel mi hissesel mi?

Aynı evi 8 farklı kişiye satan sahtekar müteahhit gibi kalbimin mazbatasını farklı farklı kişilere dağıttığım kitlelerce bilinen 1 realite.

:f29:

Ay şu Ah Nerede filmindeki Tarık Akan gibiyimdir.​

Yalnız o filmde en son Tarık Akan birine vurulup aşkından intihara kalkışıyor. Sonun ona dönmesin. :p

kalbimin maşrapasını vermek daha zor çünkü benim gönlüm kolay kolay akmaz, birinci vurucu cümlem bu jfkd
ben doluyum ben dolana akarım djshfk YAZ BUNU LAZIM OLUR.

belki seninki sağ taraftadır, oraya bak bir de

Geri