kalbinizdeki insanla nerde tanışmak isterdiniz ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
evrencim tarif vermeyeceğim sana, sonra çok saçma yerlerden koyuyorsun önüme bir şeyler

yap işte kafana göre...

Tanışayım da yeri önemli değil. Zaten o insanla tanıştığınızda, çöp tenekesinin yanı bile güzel gözükür.

Hiç düşünmedim böyle bir şey
İyi biri olsun da yorrrmasııınnn

Kalbimde hâlen kim olduğu çözülememiş bir muhammara.

Aşırı üst düzey yakışıklı olmanın şöyle bir avantajı var, hayır, hayır asla, inanmıyorum sana, çokça terk edilip çokça reddebiliyorsunuz. Çünkü bazılarının da size diyeceği gibi, "sen ne istediğini bilmiyorsun" hâli...

Çok korkuyorum tekrar bir merhabadan.

Çarpışmalı mı ? Çarpışmasız mı?

Çarpışmadan kasıt;

Geleneksel, klasik, yaygın olan, hareket halindeki iki kişinin birbirine x bir mekanda çarpışmasıyla ve plansız bu yakın temas sonucu aniden meydana gelecek duygusal yoğunlaşmanın ve göz göze yakın bakışmanın elektriksel etkisiyle ilk görüşte aşık olma dediğimiz durumdur.

Sorunun cevabına gelirsek çarpışmalı bir ilk tanışma olayı tercihimdir. Mekan olarak da lunaparklardaki çarpışan arabalarda tanışma olayı olabilir mesela. Çok fazla karşı cinsle çarpışmana rağmen sadece hoşlandığın ve tanışmak istediğin x kadını tercih ettiğin için bunun gerçek bir aşk olma, o kişiyi bulma ihtimali de yüksek olur böylece.

hayırlısı ne ise olsun, beni çekebilen ve benim çekebileceğim biri varsa şu dünyada, buyursun gelsin.ddd

Geri