Kalbin Ne Renk?

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Aşkın kalbi kırmızıydı Bazen hızlı atardı, bazen yavaşbazen ritmi bozulurdu, durduğu da olurdu
Durduğu zaman hayatın, eşyanın ve mecaz maşukun bir anlamı kalmıyordu artık
Birde “yardım ettiğinde” heyecanlanan bir kalbi vardı insanlarınilginçtir herkeste yok, herkese verilmemiş

Bu kalp iyilik yaptığında (nasip olduğunda) değişik bir hazla rahatlıyor, dakikada atış miktarı artıyor ve insanı ferahlatıyor
Bu kalp et parçasından öte biraz manevi ve tamamen ebedi rengide mavi
Mavi: huzur, enginlik, zenginlik, gökler rengi, denizler ahengi
Yardım ederseniz, yardım görürsünüz buyuruyor Yaratıcımız, mavi kalbe sahip olmak yardım edebilmek demektir
Susamış kuşlara, çimenlere
Yolda kalmış yolcuya,
Anneye Babaya,
Dost’a Yarene,
Yaratılmışın her türüne,
Ve Allah’ın Dini’ne Allah’ın kulu olduğun için yardıma, Mavi Kalp gerek

Hizmet , yardım, iyilik, diğerkamlık, demişlerkimse Mavi Kalbim atıyor dememiş
Farkına vardık AllahımŞükürler olsun
Kırmızı Kalbimizin yanında birde Senin Dini’ne Yardım etmek için atan Mavi kalbimiz varmış

Buradaysan,

Tebessüm edebiliyorsan,

Gök ‘ten besleniyorsan,

Derd’im var diye seviniyorsan,

Yazı yazıyorsan,

Okuyorsan,

Dost’unu Allah için seviyorsan,

“Muhabbetle Kucaklıyorum” diyebiliyorsan,

Ve sen İnsan!
Kırmızının yanında Mavi kalbinde atıyor demektir,hiç durmasın çünkü sen seçilmiş insansın

Abdurrahman ÇETİNKAYA

Paylaşımınız için teşekkürler fakat bu konunun neyine teori üreteceğiz ? sanırım yanlış yerde konu.

Şimdi farkettim Saygı değer Pitre , Malum konuyu açtığım saat epeyce geç bir saatteymiş
Vede dikkat kaybı yaşadığımdan ötürü alakasız bi yere açmışım dile getirdiğiniz üzere..
She` den rica ederiz gerekli yere taşır konuyu öyle değilmi ? She` :)

eskıden kıncıydım sımdı ınsanlarla sıkı fıkıyım herseyım cok ıı normal kalbe sahıbım desem daha doğru ınsanları sevıorum arkadslarım oldu sorunlarım ıse aklıma bıle gelmıor dershane saolsun derslerımdede ıım geo mat :D cok mutluyum :D

Pempe sultan mezesi pempesi... Hiç de yenecek meze değildir, pancar denilen olgu zaten evlere sokulmaması gereken bir olgudur. Cins cins mezeler ya.

"Kalbin kalibi siyah fakat ic taraflar biraz pembe."
Lakin gozler ozunu goremez cekilmis siyah bir perde
Mutluluk denen sey anlatildigi kadar saydammidir. Gozler kalbi kandirir
Her gulucuk biraz sahte"

Der "Abluka Alarm" Ne farkeder isimli parcasinda.

Son düzenleme:
Geri