Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kekik kokusu duydum kekik kokusu koynunda huysuz gecenin uyandım birden bire haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden yorgunum çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var yinede yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar
Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlâk sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam.
uçurumun önündeyken karanlığa bakarsın ya, sonra atladığını düşünüp kendini bırakırsın , ölmek üzereyken boşlukta tek başına düşersin , işte kafanın içinde o ölümü yaşarken yanındaki azraildir yalnızlık..