-
-
-
-
-
İnan tatlım kandım senin Aşk`ına. .
- " Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir. " )
- "Hayatta sevdiğim her şey; ya ahlak dışı ya yasa dışı ya da şişmanlatıyor."
- KaLbim buLanıyor ; Yeni bir ' Aşk ' doğmasından korkuyorum.
- ' Çooook Mutluyum ' dediğimde ' Hayırdır ? ' diye soranlar; siz nasıl bi psikopatsınız ;D
- Aşk mekanına almıyor beni.. ' A/damsız girilmez! ' yazısını geç fark ettim. . ~
Allahtan mal & mülk istedim. Sanırım M A L kısmını biraz yüksek sesle söyledim. Saolsun yağdırıyor.
- Kendisine 40 can verilse
40'ınıda aynı kız uğruna feda edebilecek tek erkek vardır.
O da
" S ü p e r M a r i o "
.Otobüste engelli koltuğunda oturuyorum..
Yolcu:
- yavrum sen engellimisin ?
Ben:
- Evet..
...Kalbim kırıldı bir daha
S e v e m i y o r u m...
Bazıları bana peynirlerinde yürüyebildiğini gösterdi .
Üşüyor musun ? Üzülme bee ! gel yαnımα.. O kαdαr yαktın ki canımı; Isınırsın. Üşümezsin bir dαhα..
Artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum; nasıl olsa onlar zamanı gelince kendilerini tanıtıyorlar...
- Gönlüme Girmene Lafım Yok..Ama Bilesin ki; Karga Gül Bahçesinde Gezmekle Bülbül Olmaz.[Hz.Mevlana]
- Küçükken pencereme mini mini bir kuş konuyodu şimdi s.çıp s.çıp kaçıyo ********. xD
Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin.. Çünkü ben söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim.
Neden "B-E-N" üç harfimde "O" tek harf ? Yanlız olan ben değil miyim..?
- " Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir. " )
- "Hayatta sevdiğim her şey; ya ahlak dışı ya yasa dışı ya da şişmanlatıyor."
- KaLbim buLanıyor ; Yeni bir ' Aşk ' doğmasından korkuyorum.
- ' Çooook Mutluyum ' dediğimde ' Hayırdır ? ' diye soranlar; siz nasıl bi psikopatsınız ;D
- Aşk mekanına almıyor beni.. ' A/damsız girilmez! ' yazısını geç fark ettim. . ~
Allahtan mal & mülk istedim. Sanırım M A L kısmını biraz yüksek sesle söyledim. Saolsun yağdırıyor.
- Kendisine 40 can verilse
40'ınıda aynı kız uğruna feda edebilecek tek erkek vardır.
O da
" S ü p e r M a r i o "
.Otobüste engelli koltuğunda oturuyorum..
Yolcu:
- yavrum sen engellimisin ?
Ben:
- Evet..
...Kalbim kırıldı bir daha
S e v e m i y o r u m...
Bazıları bana peynirlerinde yürüyebildiğini gösterdi .
Üşüyor musun ? Üzülme bee ! gel yαnımα.. O kαdαr yαktın ki canımı; Isınırsın. Üşümezsin bir dαhα..
Artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum; nasıl olsa onlar zamanı gelince kendilerini tanıtıyorlar...
- Gönlüme Girmene Lafım Yok..Ama Bilesin ki; Karga Gül Bahçesinde Gezmekle Bülbül Olmaz.[Hz.Mevlana]
- Küçükken pencereme mini mini bir kuş konuyodu şimdi s.çıp s.çıp kaçıyo ********. xD
Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin.. Çünkü ben söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim.
Neden "B-E-N" üç harfimde "O" tek harf ? Yanlız olan ben değil miyim..?