Kalbi ve beyni olmayan Denizanalarının, "Hatalarından ders çıkardığı" ortaya çıktı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kalbi ve beyni olmayan Denizanalarının, "Hatalarından ders çıkardığı" ortaya çıktı. (mashable)

Sistemseldir o sebep sonuç falan değil

Deniz anasısın sen ne hatası yapabilirsin ki sinir mi oldun elektrik ver geç

O da bir şey mi bizim deniz Onalari oy bile veriyor..

yalnız engelli bireyler bunlar dalga geçilmesi çok kırıcı olmuş

Demek ki, ampirik gelisim icin organa mi ihtiyac yokmus...?
Ne demeyi,neyi sunmayi calisiyor bu haber?

Demek ki, ampirik gelisim icin organa mi ihtiyac yokmus...?
Ne demeyi,neyi sunmayi calisiyor bu haber?
Mesela deniz anası deniz kamplumbağa yuvasına girdi dimi ? Orda deniz anasının kuzenini yediler . Sonra kuzeni yenilen deniz anası tekrar ordan geçmiyor . Hata diyor yani beni de yerler .

For example, did the jellyfish enter the sea turtle nest? There they ate the jellyfish's cousin. Then the jellyfish, whose cousin was defeated, does not pass by again. He says it's a mistake, so they'll eat me too.

Sind zum Beispiel die Quallen in das Nest der Meeresschildkröten gelangt? Dort aßen sie den Cousin der Qualle. Danach kommt die Qualle, deren Cousin besiegt wurde, nie wieder vorbei. Er sagt, das sei ein Fehler, deshalb werden sie mich auch fressen.

2 farklı dile cevirdim sizin için .

işimiz hizmet kalbimiz millet .. İF PARTİ

ben bu konuya ne ara geldim, ne ara alıntıyla etkileşime girdim, ne ara öyle oldu anlamadım. sanırım konu ispatlandı, deniz anaları benden daha akıllıymış. oysa konuya ilk defa rastlar gibi gelmiştim. üzüldüm. incindim. unutamıyorum.

Son düzenleme:
Geri