Kalbi kırılmış bir kadının yapabilecekleri

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Neden kalp kirildigina bagli. Kotu bir niyet olmadan kalp kirilmissa, sorun etmem. En fazla susarim.

Ama yok, o findik kadar beyniyle beni kandirmaya calismis, sonra da bunu anladiysam :D
Bilerek, isteyerek,benim duygularimi hice sayip, boyle bir duruma neden olduysa...
Hergun acaba bugun mu benden acisini cikartacak diye diken ustunde, huzursuz kalmasina neden olurum :D
Hic beklemedigi bir anda da intikam soguk yenen bir yemektir lafini kalbine kazirim :p

Kalbim kırılacak kadar hassas değilim ya da takmıyorum bu durumu.
Ama gururum,onurum,karakterim kırılırsa diyetini alırım.

Kimse kolay kolay kıramayacağı için, sorun yok :T:

Genelde üzüntüden kusuyorlar.

Bir de isim yok eylememi geçeceğim komik.
Kalbim kırılmışsa defolup giderim napıyım daha fazla ezik gibi.

Hırslı kadından korkarım sevgisinin de nefretinin de ayarını tutturamaz.

Ozellikle bunun sebebi erkek ise, ondan sogurum. Sogdugumda, onun her lafindan, her kelimesinden irite olurum. Daha konusasim gelmez. Bu sekilde davrandigimda, cogu kisi bunun adina 'nefret' koyuyor, oysa gercekten bunun sebebi kirilmis olan bir kalp.

Bir kadinin uzuntusu nekadar buyuk ise, ters davranislari da okadar buyuk olacaktir. Geneli bilmiyorum, fakat ben boyleyim.

Haberde okumuştum sevgilisinin penisini uyurken kesmişti.. : / Yapabileceklerinin sınırı yok bu kadınların..

Kıran kişiye ve kırgınlığın boyutuna göre değişir lakin telafisi mümkün olmayan bir durumsa gözüm o kişiye kör kulağım ise sağır olur
yok sayarım

Allaha havale ediyorum ben elbet o napcagini bilir :)

Numarasi da dahil görebileceğim her yerden engeller bir daha ararsa açmam

O kadından korkun hiç bir şey yapmasa ahi yeter

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir benim mi aklima psikopatlasabilen kadinlar geliyor :liv:

Geri