Kalabalık ortamları sever misiniz?

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
Evet aşırı kalabalığı seviyorum. Tek başına kalabalıkta kaybolmayı seviyorum.

Kalabalik piknikleri severim
Evimde kalabaligi sevmem

Günüm hep kalabalık ve gürültü içinde, sürekli konuşarak geçtiği için iş dışında daha sakin atmosferleri tercih ediyorum.

Kalabalık ortamları pek sevmiyorum.
Fakat ortamım nedeniyle kalabalık bir yerde çalışıyorum.Onlarda genellikle genç kesim.Bazen eğlenceli ve keyifli tabii.
Özellikle boş lafların konuşulduğu kalabalık ortamlardan kaçmayı tercih ederim.

Korona var korona... yalnizligi sevenlere de bahane cikti gibi oldu

Normalde kalabalık ortamları hiç sevmem. Yalnız takılmayı severim. Ancak kalabalık bir ailede yetiştiğim için ailemin oluşturduğu kalabalıktan da inanılmaz şekilde zevk alırım. Özellikle doğu kültürü ile yetişmiş bir insan olarak gerek bayramlarda gerek düğünlerde ailemin oluşturduğu kalabalıktan aralarında bulunmaktan mutlu olurum.

Kalabalığı değil de kalabalığı yalnız izlemeyi çok seviyorum, insanları uzaktan gayriihtiyari analiz etmeyi, kiminin mutlu kiminin mutluymuş gibi görünmeye çalıştığını ve vesaire.
Hoşuma gidiyor öyle. ^93

Artık sevmiyorum....... kaçıyorum insanlardan çoğunlukla

Düğün nişan sünnet kina vs haric severim mesela bazi semtin meydanlarinda gençler toplanır gitar çalar şarkı söyler saatlerce kalırım ama diğerlerinde yokum

Son düzenleme:
Umumda sevmem ama aile, akraba ve arkadaş kalabalıklarını severim. Mesela televizyonun ve telefonun kerteriz alınmadığı ortamları yaş geçtikçe daha çok özlüyor insan.

Hiç sevmem. Başlığı okuyunca bile anksiyete tutuyor. Kalabalıkta migrenin tutar. İnsanların olumsuz enerjileri bana geçer. Gittiklerinde de dayak yemiş gibi olurum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri