Kalabalık aile ortamını sever misiniz?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Kalabalık aile ortamını sever misiniz?

Az olsun öz olsun. Kalabalık olup küsüp görüşmeyen bi ton aile var.

Kalabalık aile her zaman iyidir. Kardeşlik ve akrabalık bağı kuvvetli olur. Tabi bunun kendine göre dezavantajları da bulunuyor. Hem maddi hemde manevi açıdan. Kardeşler veya akrabalar arasında husumete de sebep olabiliyor. Belki de kalabalık bir aile ortamında büyüdüğümden kaynaklı kalabalık aile ortamını seviyorumdur. :)

Her kapinin arkasindan biri ciksin, oyle severim xd

Seviyorum.
Ailenizin en büyüğü sizin evde bulunuyorsa haftada iki bilemedin 3 gün full dolusunuz. :d

Çevrem kalabalık olacak ama istediğim zaman yalnız kalabilmeliyim. Bana göre en doğrusu budur. Şu an öyle bir hayatım var. Misal şu an ortamda 40 kişi var ama yalnızım.

Çok kalabalık bir ailede büyümedim..Yılın belli günleri bir araya gelirlerdi..Tenhalığa alışığım..Severim mi severim ailedir sonuçta..

Yıllardır öyle alışmışız ki üç kişiye ve kendi düzenimize, kalabalık ailelerin yaşam tarzını bilmem.
Anneannem vardı biz çocukken yanımızda. Varlığı güzeldi, bir o aklımda kalmış.

Eskiden severdim. Yillardir sevmiyorum.

Birkaç saatligine severim de gun uzayinca aksam sakin evime geldigimde bi "oh be" cekiyorum. Kafam kaldırmıyor artik, yaslandim.

anne tarafım hep aynı mahallede hatta iki mahalleye annemlerin lakabı takılmış o denli büyük bir ailede büyük bir kalabalık da büyüdüm ve severim kalabalık aileleri

küçükken severdim artık sevmiyorum. ne işleri bitiyor ne çeneleri.

çekemiyorum artık kimseyi..

Kurulan o büyük sofrayı çok severim. :)
Kalabalık yaşamayı çok sevebileceğimi sanmıyorum düzenli olarak bir araya gelmek daha güzel olur.

:D
Sülalem büyük,öküzcüm.

Geri