Kalabalığın içinde hissedilen yalnızlık

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3232 gün önce görüldü
Bir yere ait olamıyormuş gibi dışlanmış hissetmek.

Daha önceden tanışmış ve kaynaşmış olan bir ortama girildiğinde hissedilir.
Arkadaşının ortamına girdiğinde mesela. Ya da yeni başlayacağın bir sınıfa 2 3 hafta geç gittiğinde herkes tanışmış olur sen yabancılık çekersin. Ya da forumda da yeni üye olduğunda herkes bir havalı takılır, ezer seni. Reziller. :liv:

Az evvel kişisel sayfama da atmıştım.
Durum şu yani;
8da0eecf01e05b629d432ef63c034f09.jpg

Bu şarkı forumdaki tüm yalnız kovboy ve kovgirl azalara girsin

[YOUTUBE]p_vvO9WetEU[/YOUTUBE]​

En keyif aldığım an'dır .
Kendi yarattığım dünya .

ne yalan soylim bir yalida ickisini icip denizi seyredenlerin yalnizligina talibim

bazen bir karma ararsın

Birey kendisini toplumdan dışlar ve yalnız kalır. Toplum bireyi dışlar ve yalnız bırakır. Arguman olarak ön yargı kullanılır.

176 erkegin icinde tek kadin olarak calisiyorum. Ben kendimi yalniz hissetmeyeyim de kim hissetsin ?

Boş kalabalıktansa yalnızlık tercihimdir.Kalabalık zaten baş ağrısı yapıyor bende.

Anlaşılamamak ve kendini ortama ait hissetmemek.

bazen insanlar sizinle aynı durum içinde olduklarını tahayyül edemezler, bu da onların sizinle empati kurmasını engeller.
böyle durumlarda kendinizi ne kadar zorlarsanız zorlayın anlatamaz ve üstüne üstlük anlaşılamazsınız. etrafınızda bir sürü insan varken anlaşılamamak, sesinizin avazınız çıktığı kadar bağırmanıza rağmen duyulmamasıyla eş değerdir. insan böyle anlarda yalnız kalmayı tercih eder, edin de.

İnsanlara güvenim gittiğinde böyle hissediyorum. Varlar ama yoklar işte.

Mecbur kalıp da katıldığınız bir ortam ve çevrenizde anlamsızca konuşan insanlar olduğu zaman, bu hissi yaşamamak mümkün değil.

En cok bayramlarda hissediyorum kalabaliksin ama sevdiklerin uzakta yerini tutmuyor.

Yalnız kaldığında hiç değilse kendini mutlu edecek bir şeyler bulabilirsin ancak olmak istemediğin bir ortam ve insanlar varsa, işte o zaman saatler ilerlemiyor.
Kesinlikle öyle. Ben öyle ortamlara maruz kalmamak için oldukça özen gösteriyorum. Olur da maruz kalırsam da anında bir mazeret bulup uzaklaşırım.

Geri