Kainat güzellerinin hep dünyadan çıkması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1692995399528.png

Bu tür yarışmalarda baz alınan şey nedir sahiden merak ettim. Full makyajlı ablamız güzel doğalkende güzel değilmi ?

2021 in bu

Yeni yarışma formatını bilmiyorum ancak eskiden güzel seçilebilmek için herhangi bir estetik operasyon olmaması gerekiyordu ayrıca yabancı dil, kültür düzeyi, eğitim durumu v.s şeklinde detaylara da bakılırdı.

Son yıllarda ise nelere bakıldığını bilemiyorum ancak nasılsa doğal güzel olmadıkları için bu seçimlerin de bir önemi kalmadı.

venüslülerin hakkı yendi.

Edit: burada tesla’nın hakkı yendi karikatürü vardı (jfjf)

plüton’un 2006’da gezegenlikten çıkarılması ile ise plütonluların önü kainat güzelilik yarışmalarına kapatılmıştır. cüce gezegenlerden başvuru kabul etmiyorlar… bodyshamingçiler. efet.

Son düzenleme:
artık bu yarışmaların eskisi gibi popülerliği kaldı mı ki

Çok iyi şaka yapmıştı no pasaran başlıkta ve ilk postunda ama kıymeti bilinmedi. No pasaran’ın da hakkı yendi.

Gucci'nin mankenini aklıma getirtti bu konu sebepsizce..

Videodaki ilk kişi hariç hepsi makyaj ile bambaşka birine dönüşmüş ve benzer kadınlara sokakta her gün rastlıyoruz hatta plajlarda sıfır makyajlı / estetiksiz güzel kadınlara da denk gelebilirsiniz.

Doğal olan her zaman güzel olacak anlamına gelmiyor ve böyle bir dayatma da doğru değil ancak sonuçta estetik / makyaj ile de kainat güzeli olunmaz. Güzellik algısı böylece şekilci bir yapıya dönüştürülüyor ve kadınlar da doğal görünümlerinden tamamen uzaklaşıp o kalıplara uymaya çabalıyorlar.

Elbette onlar da bir gün ortaya çıkıp “Buradayım be buradayım. Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim. Bur-da-yım!” diye masayı tokatlayacaklar. Hilenin bariz olduğu herkesçe malum.
allah aşkına ne diyorsun sen ve onlar kim?

Uzaylilari diyor ve bir bakima da, KK yi uzayli olarak deklare etmis canim No Pas.
o sırada no pasaran:

5f9a4a644d56c6d653307f9186cefc62.jpg

Babahamasss.dd

Bu Fatıma da estetik harikası. Bizim Türk kızın estetiksiz halini yakalayamadım… aptal deyip kazanmak bilemiyorum Altannn.. 30 geçtim ya ilk 15 bekliyordum.:/

Geri