Kaiken

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
35e620c3-84ad-4843-803f-2e0950840aaf-1.jpg

Yazar: Jean-Christophe Grange
Çevirmen: Tankut Gökçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Kaiken'in zamanı geldi..

Doğan güneş karardığında,
Geçmiş, çıplak bir kılıç gibi keskinleştiğinde,
Japonya artık bir anı değil, kâbus olduğunda,
Kaikenin zamanı gelmiş demektir.

Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2013

Geç olsa da neticede bugün siparişini verdim. Yazarın bütün eserlerini büyük bir keyif ve derin bir heyecanla okudum. Bu çalışmasında da beklentimi boşa çıkarmayacağını umuyorum. Polisiye ve Gerilim sevenlere tavsiyemdir.

Geç olsa da neticede bugün siparişini verdim. Yazarın bütün eserlerini büyük bir keyif ve derin bir heyecanla okudum. Bu çalışmasında da beklentimi boşa çıkarmayacağını umuyorum. Polisiye ve Gerilim sevenlere tavsiyemdir.

Aynen katiliyorum, bende cok buyuk bir keyif ve heyecanla Grangé´nin butun kitaplarini okudum :p

Kalemi cidden sağlam, hayâl gücü muazzam ve korkuyu insana hissettirebilen kaliteli zekâya sahip bir yazar. Kitaplarının ellerden düşmemesi ve Bestseller listelerinde uzun süre kalmaları boşuna değil.

Kalemi cidden sağlam, hayâl gücü muazzam ve korkuyu insana hissettirebilen kaliteli zekâya sahip bir yazar. Kitaplarının ellerden düşmemesi ve Bestseller listelerinde uzun süre kalmaları boşuna değil.

Maxime Chattam´da iyidir :rolleyes:

bu kitap çok tutuluyor elimdeki bitsin bunu almayı düşünüyoırum

Kitabın elime geçeli bir kaç gün oluyor. İşlerimden ötürü şuan 100. sayfanın yakınlarındayım. Başları sıkıcı gibi ama 50-60 sayfalardan sonra adrenalin artıyor ve yine heyecan verecek gibi gözüküyor. İçimden bir his, sonunda sürpriz olacağı yönünde.

Kitabın sonlarındayım ve yine akıllara zarar bir kurgu, hayâl gücü ile karşılaştım.

Geri