kahveyi hak etmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
En az iki saat bir efor sonucunda içilmeli kahve öyle otururken çay içtim dur bide kahve içeyim DENMEZ
ÇALIŞ

Bu gün kahve icesim var ama henüz yerinden kalkıpta yorulmadim hele bi kalkayim hadi bismillah

Günün kahve ictigim saatine erismem yeterli. Hak etmisimdir.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Ay onu da mı hak etmemiz gerekiyor ya:( Hayır parasını bastırıp alırım, içerim… Parası neyse veririz…

Son düzenleme:
İçmek istediğim zaman içiyorum misal ikram ediliyor canım istemiyorsa içmiyorum. Kırk yık mırk yıl falan hikaye kahve değil de o an ki sohbet ve içeriği belirliyor kırk yıllık hatırı. Kahve mahmood mu ne o vardı ondansa nasıl belirlesin hatırı şimdi ? Ha mehmet efendi de belirlemez o ayrı. Çok kafa karıştırıyorum çok.

Türk kahvesi kadar güzel bir kahve yoktur bence
Telefonum kafayı yemiş instaya girmeyeyim bundan yanlış işler yaparım :(

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kahve içmeden ayıkamıyorum tanrısına el açıp kahveyi hak edecek biri olmayı diliyoruz glb.

Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesi olduğumuz için Flat White dan devam ya….
kahve içene sevene sözüm yok ama işi felsefeye çevireni anlamıyorum.
kahve kültürü diye bir şey uydurmuşlar.şunu içmeden kendime gelemiyorum diyor xd
bunlar bence yargılanmalı.hani çay iç diyorsun bu kişilere.Bu sefer çay kaşığına düşmanlık yapıyorlar.Ben çayı şekersiz içiyorum çay kaşığını ille de götür diyor.

bi kahveyi hakettik falan
öyle bişey var
benimkinin varlığı yeter ya

Geri