Kahve yapmayan kadınlar babaevine gönderiliyor

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Suudi Arabistan'da kadın kocasına kahve yapmazsa boşanma yaşanabilir.

1032404_cfe48cf68d0282ba8fee2dc758816f5a_600x600.jpg

O da laf mı? Çok ilginç düğünleri var. Ve telefon kullanımı yasak. Görüntü veya videoya almak yasak. Çok değişik oynama tarzları var. Şimdi değiştimi bilmiyorum. Bedevi kesimi öyleydi. Irkçılık desen hatsafha da beyaz arap siyah arap'a kız alıp vermez. Siyah bir arap görürseniz kapalı olan eşi de öyledir.:D

Babası zengin değilse bir gencin evlenmesi zor. Çünkü kızın babasına araba, bilmem kaç büyükbaş, küçükbaş vs.

kadinin isine gelebilir bu durum. yani benim isime gelirdi :d

ya ana ve baba evi kadar rahat bir yer var mi? soyleyin bana
Bizim erkek milletinin cogunlugu hanimci oldugu icin rahatsiniz. Bak abim evlenmeden once bir bardak su almaya gitmez bizi gonderirdi. Simdi camasir, utu vs her is geliyormus elinden meger. Adamin icinden prenses cikti ya.:D

Bizim erkek milletinin cogunlugu hanimci oldugu icin rahatsiniz. Bak abim evlenmeden once bir bardak su almaya gitmez bizi gonderirdi. Simdi camasir, utu vs her is geliyormus elinden meger. Adamin icinden prenses cikti ya.:D
sen kucuk kardessin. emrivaki yapariz biz kucuk kardeslere :d

Burda kıymetimiz bilinmiyor yallah arabistana emarecim..

plesk'in evinin kapısında yazan bi cümleymiş gibi okuyunca komik oluyor gjkfk

Ya canm forum gitmeden önce öğrenmem aşırı iyi oldu. Hemen alternatif kahveleri de öğrenip gidiyorum arap prenslerimin gözünü kahveyle boyarım.

iyi de boyları ocaga yetisiyormu ki?

Geri