Kahve yağ yakar mı?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 1192 gün önce görüldü

Kahve yağ yakar mı?​

kahve-yag-yakar-mi-hangi--361_2.jpg

Zayıflamak isteyenler kahvenin yağ yakıp yakmadığını merak ediyor. Çünkü kahve gerek iş ortamında gerek günlük hayatta en sık tüketilen içeceklerden biri. Peki kahve yağ yakar mı? Hangi kahveler yağ yakar? İşte cevabı...​

Kahve ve çay... Türk milletinin olmazsa olmaz iki içeceği. Peki bilindiği gibi kahve yağ yakar mı? İşte cevabı...

KAHVE YAĞ YAKAR MI?
Öncelikle her kahvenin yağ yakımı üzerinde etkili olmadığı bilinmelidir. Yağ yakımı üzerinde etkili olan kahveler; şekersiz ve kremasız olmalıdır. Peki hangi kahveler yağ yakımında etkili diye sorarsanız, Türk kültürünün vazgeçilmez kahvesi sade Türk kahvesi, filtre kahve vb. Kahveye şeker yani karbonhidrat kaynağı eklenirse, kahve yağ yakma görevini yerine getiremez. Çünkü kahveye şeker eklenmesiyle beraber, insülin hormonu artar ve yağ yakım özelliği görev yapamaz.

Sade kahve içip güzelleşelim

Sanem şunu banlar mısın.? Söz bütün konuları ben açıcam seni asla yormayacagım.

Tamam efendim hemen yapıyorum. Yapmasam ban ban ban : D
Ask olsun ne bani bazen takiliyorum oyle alinmiyorsun insallah, eline saglik simdiden annemde falimiza bakardi simdi burda olaydi

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Ask olsun ne bani bazen takiliyorum oyle alinmiyorsun insallah, eline saglik simdiden annemde falimiza bakardi simdi burda olaydi
Benim canım Asrevyam çok güzel bakıyor fala :d sen hep takıl kız bana.d

Sanem şunu banlar mısın.? Söz bütün konuları ben açıcam seni asla yormayacagım.
Onada aldiris etme bir arada bana takiliyordu oyle cani sikiliyor belli ki engelle bence o aliskin nasilsa engellenmeye:)

7 lahmacun üstüne içilen 1 bardak filtre kahve lahmacunun etkisini 2ye düşürüyor

Onada aldiris etme bir arada bana takiliyordu oyle cani sikiliyor belli ki engelle bence o aliskin nasilsa engellenmeye:)
Ay neler duyuyorum zaten 2 gün banlı duramıyordu nasıl da uslu takılıyor : D

aç karnına içince metabolizma hızlandırdığını biliyorum.
en azından ben öyle inanmak istiyorum.

Geri