Kahve Markasında ilaç Etken Maddesi Bulundu!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
zzzzzzzzzz13o.jpg

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı taklit ve tağşiş listesi güncellendi. Son güncellemeyle birlikte, kahve markasında ilaç etken maddesi bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla taklit ve tağşiş yapılan ürünleri ifşa etmeye devam ediyor. Zaman zaman güncellenen ve yenileri eklenen uygunsuz ürünler listesine yeni markalar ve ürünler girdi.

'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesine 23 Mayıs'ta eklenen kahve şoke etti.

Ünlü markanın kahvesinde ilaç etken maddesi tespit edildi.

KAYNAK

Çektiriyorum ben np

Bizi zehirlemeye mi çalışıyorlar? O ilaç etken maddesi de muhtemelen pahalı bir şeydir.

Markayı ilk kez duydum…

Nescafe'me bir şey katmıyorlarsa sorun yok.

kahvenin özelliğinde kortizol seviyenizi etkileyecek etken maddeler mevcut.
başlı başına tüketmemeniz gereken bir şey zaten.

Dünyadaki tek kahve türk kahvesi değil arkadaşlar. Bu nasıl bir vizyonsuzluktur…

Söz konusu marka da kapsül ve çekirdek kahve pazarlıyormuş zaten…
Vizyonsuzluk ne alaka ? Marka yok bişey yok başka kahveler var diye onları bilmiyorum bilmek istemiyorum diye vizyonsuz mu oluyoruz ?

Sanki görselde latte varda biz görmedik

yazıyı 19055719023754091701923481905 defa okudum kahvenin adını göremedim

• Alkış
Tepkiler: ne
betox coffee

böyle marka mi varmış?

Vizyonsuzluk ne alaka ? Marka yok bişey yok başka kahveler var diye onları bilmiyorum bilmek istemiyorum diye vizyonsuz mu oluyoruz ?

Sanki görselde latte varda biz görmedik
Bak senin çemkirme zamanın gelmiş…. Hemen çemkirme…. Trollük eyliyorum…

Herkes bilir ki benim sevmediğim şeyler sıralı tam liste ;

1-Vakıf Üniversiteleri
2-Burç müptezelleri
3-Gurbetçiler (W kesin kızacak yine :d)
4-Türk Kahvesi ‘ dir…

Yarısını içemediğin kahve mi olur… Evet mlsf.. Bamya yemeği sevenler ve türk kahvesi sevenler biraz vizyon konusunda sıkıntılı…..

Türk kahvesini herkes içemiyor hatta sade kahve tüketemeyen ve aromalı ya da sütlü kahve içen çok kişi var ki onlardan biri de benim.:)

Kahve çeşidi ne olursa olsun insan sağlığını tehdit eden markaları mutlaka tespit etmeleri gerekiyor ve bazen de üretim aşamasında personel kaynaklı hatalar olabiliyor ancak bu sorun da sıkı denetimler ile aşılabilir.

Geri