Kahve Kokusu

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Paketi ilk açtığınızda başlar cezbetmesi, sonra sıcacık dumanıyla birlikte offf ki ne offf

Hele kahve dükkanlarının önünden geçerken baş döndürücü kokusu yok mu , acayip hoşuma gidiyor

Tchibo markasına bağımlı oldum galiba çünkü normalde çok fazla kahve tüketen birisi değildim, sürekli içmeye başladım.

Ben bir filtre kahve tutkunu adam olarak sürekli trendyol'dan aromalı kahveleri deniyorum...
Mesela bugün yeni bir kahvem geldi. kargoyu açtığımdan beri evin için kahve kokuyor... acayip derecede içim hoş oluyor kokladıkça...

136423349_734259694183535_3503711006474069406_n.jpg

Ben bir filtre kahve tutkunu adam olarak sürekli trendyol'dan aromalı kahveleri deniyorum...
Mesela bugün yeni bir kahvem geldi. kargoyu açtığımdan beri evin için kahve kokuyor... acayip derecede içim hoş oluyor kokladıkça...
Benim son zamanlarda favorim olan kahveci. Evime yakın olduğu için şubesinden gidip alıyorum. İşini düzgün yaptığına inanıyorum. En azından büyük kahveci denen zift satıcılarından daha iyi ve daha dengeli kavrulmuş oluyor çekirdekleri. Hoş bu damak meselesi ya neyse.

Nşa çay, kahve, alkol vs'nin romantize edilmesinden pek hoşlanmam ancak kahve kokusu gerçekten romantize edilmeyi hak ediyor. Kahve daha damağa ulaşmadan kokusuyla mest ediyor insanı.

Benim son zamanlarda favorim olan kahveci. Evime yakın olduğu için şubesinden gidip alıyorum. İşini düzgün yaptığına inanıyorum. En azından büyük kahveci denen zift satıcılarından daha iyi ve daha dengeli kavrulmuş oluyor çekirdekleri. Hoş bu damak meselesi ya neyse.

Nşa çay, kahve, alkol vs'nin romantize edilmesinden pek hoşlanmam ancak kahve kokusu gerçekten romantize edilmeyi hak ediyor. Kahve daha damağa ulaşmadan kokusuyla mest ediyor insanı.
henüz paketi açmadım, ilk denemem olacak bu kahveciyi ama böyle bir yorum almak sevindirdi. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: glu
Ülkemizde insanlar kahveyle çok geç tanışıyor ve henüz yeterli değeri görmüyor.
Kahve candır, kokusu heyecandır.

Ben böyle bazen bir iki saat içemiyorum. Şunu da yapayım öyle şu işi de bitireyim öyle diye diye.. keyif adamıyım ya kahvemi de rahat rahat içmeyi severim ha. İçtiğim yerim bellidir, iki arada içmem.

Neyse içmeye kendimi hazırlarken önce kokusunu hissederim. Yudumlamadan burnuma çekerim.

Kahve deyip geçemiyorum o bi kaçamak benim için hayatın temposundan kaçmak bana ayrılmış benim bana ait bi zaman.

kavanozu ilk açınca güzel
seninle daha güzel olurdu

Çikolata ve üzüm kokularından oluşan Afrika Dream güzel bu arada...
Yenisini bugün teslim aldım.

Fındık, çikolata ve karamel... merak ediyorum.

Ekran görüntüsü 2021-01-27 001947.jpg

İnsanın içini ısıtan, besleyen ve gülümseten bir kokudur efem. Başlığı okuyunca bile burnuma geldi vallahi kokusu.

Eminönü’ne gidip o kokuyu içinize çekmemeniz imkansız Mehmet Efendinin kahve sırasında bulursunuz kendinizi..

kahvenin 40 yıl hatırı varsa, kokusununki ebedi olmalı
veee hafızası olan bir koku kesinlikle

Çok sevdiğim bir aroma kahve. İnanın bir şey içinde yatarim

Espresso ya da filtre kahve öğütürkenki koku gerçekten muazzam.

Geri