Kahve içmenin en çok keyif verdiği zaman dilimi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Gün içerisinde ve yanında karamelli cheesecake ile bol vaktim varsa tercih ediyorum ancak sabah erken ya da geç saatlerde içme alışkanlığım yoktur. Hiç içmediğim günler de olabilir, aklıma gelmez.

• Beğen
Tepkiler: ne
Asimile olduk karşim. Sabah kahvesiz başlamıyoruz güne.
bi’ de günün yorgunluğu bittiğinde akşam eve gelip duş alıp yemekten sonra hüpletmesi güzel, ertesi gün tatil ise.

Kahve bağımlıları için günün her saati keyifli

Günün belli saatlerinde sürekli gittiğiniz bir mekan ise yeni insanlarla kısa sohbetler etme fırsatınız da oluyor.

konudan bağımsız. beni kahve içmekten çok, kahve içme fikri cezbediyor. bütün zevk kahve içmeyi düşündüğüm an ile kahveyi yudumladığım anın arasında.
kahve dediğin 5 dk bitiyor çünkü.
"akşam sahile ineyim, sandalyemi, kitabımı alayım, termosuma kahve koyayım gidip gün batımına nazır kahvemi içeyim" fikrinin verdiği zihinsel orgazm harika oluyor.
oh mis

Herkeste öyle mi bilmiyorum ama bende çalışma arzusunu tetikliyor.
Ders ya da iş fark etmez masamda kahve varsa daha konsantre oluyorum

kahve sevenleri, yeni tatlar keşfetmek isteyenleri, bununla mutlu olanları ayrı tutuyorum fakat kahveye anlam yükleyenleri, sabah onsuz uyanamıyorum edebiyatı yapanları popüler kültür özentisi görüyorum. daha düne kadar çay içiyordunuz.

beni kahve içmekten çok kahvenin kokusu mutlu ediyor önce, o kokudan sonra içme arzusu daha da tetikleniyor. saati çok fark etmiyor, sabah içmeyi de seviyorum, bir işe başlarken içmeyi de seviyorum, akşam içmeyi de seviyorum. türk kahvesi hariç her kahveye sıcağım.

Kahve maceram biraz farklı başladı benim eskiden üçü bir arada içer ve ondan tatmin olurdum sonra dibek kahvesi ile başladım 3 sene falan onu içtim artık haz almamaya başladım sonra türk kahvesini denemek istedim denedikce devam ettikçe günde içmeden duramaz oldum şuan bütün kahveleri eledim sadece Türk kahvesi içiyorum fakat sabahları tokat etkisi yaptığı için arada filtre kahve içiyorum sert olmasi beni cezbediyor .
Kahveden en zevk aldığım zaman dilimi öğlen ve gece 10 dan önce harika oluyor balkonda bunun keyfi paha biçilemez.

Sabah kahvaltı yapmadan kahve nasıl içilir bilemiyorum ve Türk kahvesi bana ağır geliyor, arada sırada içebilirim.

Aç karna içmem. Sabahın köründe içmem. Onun haricinde en doğru zaman canım istediği zaman.

Yorgunluk kahvesi diye bir şey var. Hani çok yorulursunuz, akşam eve gelir ya balkonda oturur ya da tv karşısında ayaklarınızı uzatarak kahvenizi içersiniz. İşte tam o an.

Geri