Kahve içen kadınlar neden daha sağlıklı yaşlanıyor?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kahve ≠ Türk kahvesi . Bunu belirteyim öncelikle. Türk kahvesi kadar leş bir şey yok. Granül kahve içerim daha iyi.

@Ophelia Ben de senin gibiyim günde 8-9 fincan kahve. Tadına ve kafeine olan bağımlılık… Ama sana bir tavsiye ile geldim. Decaf(Kafeinsiz) kahve al. En azından sağlık açısından hırpalamaz. Ben şu an günde 2 kafeinli kahve kalan kahveleri kafeinsiz şeklinde bir düzene oturttum gibi gibi.

türk kahvesine laf edilmiş… türk kahvesini leş bulan birinin lafına bundan sonra güven olmaz........... daha çok türk kahvesi tüketiyorum ama kahvenin her türlüsünü severim (soğuk kahve hariç…..kahve dediğin sıcak olur.......) çaya değinecek olursam, çaysız kahvaltı yapamam; onun haricinde ille de çaycı değilim.

Sırf adında Türk geçiyor diyedir o da…

Kahve ≠ Türk kahvesi . Bunu belirteyim öncelikle. Türk kahvesi kadar leş bir şey yok. Granül kahve içerim daha iyi.

@Ophelia Ben de senin gibiyim günde 8-9 fincan kahve. Tadına ve kafeine olan bağımlılık… Ama sana bir tavsiye ile geldim. Decaf(Kafeinsiz) kahve al. En azından sağlık açısından hırpalamaz. Ben şu an günde 2 kafeinli kahve kalan kahveleri kafeinsiz şeklinde bir düzene oturttum gibi gibi.
Decaf hiç denemedim, bu tavsiyene bir uyup deneyeceğim tatmin ederse belki düzeni değiştiririm çünkü ilerleyen dönemlerde sağlığımı ciddi boyutta etkileyecek gibi görünüyor.

Türk kahvesi yorumuna beğenmedim emojisi atıyorum

türk kahvesine laf edilmiş… türk kahvesini leş bulan birinin lafına bundan sonra güven olmaz........... daha çok türk kahvesi tüketiyorum ama kahvenin her türlüsünü severim (soğuk kahve hariç…..kahve dediğin sıcak olur.......) çaya değinecek olursam, çaysız kahvaltı yapamam; onun haricinde ille de çaycı değilim.

türk kahvesinin bir kahve türü olduğunu sananlar da cabası. türk kahvesi bir kahve türü değil, bir kahve demleme yani kahve pişirme türüdür. türk kahvesine laf eden gitsin bir zahmet karton bardakta üçü bir arada içsin. marjinal olacağım derken başka bir şey olmaya gerek yok.

Pe...peki menengic? Ajsbdhhdhgd

Kayda değer bir anlamlılık olduğunu sanmiyorum.
Kapital cikar kokusu aldim.

Ortalığı biraz karıştırayım mı. Kahve yüzünden milleti birbirine kırdırayım. Kürt kahvesi ya da süryani kahvesi varmış. Mardinden aldım çok beğendim :D

ellerini bağlayıp sana bir türk kahvesi içirmek istiyorum.

İnsanın hayatında bir sürü değişken var. Kahve içti sağlıklı yaşlandı demek kadar saçma bir şey olamaz.

Geri