kahve falından anlayanlar vol 4 xd

Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10593196_517061918423804_1008170572037827082_n.jpg

10478536_517062028423793_5014329303699075600_n.jpg

ilahimorluk Hüma Ezel Soğuk Kahve

xdxd

Çok sevdiğin biri seni sırtından bıçaklayacak. Biri senin gönlünü almaya çalışıyor. :T:

beni niye etiketlemiyon la:icon_yillarcaezildi

neyse yorumluyorum; seni çekemeyen bi kaç bayan gördüm fincanda ,bu kıskaçlardan uzak durmalısın, dikkatli bakarsan sende göreceksin ikinci resimde belli oluyor.. çok da fifi diyorsun ama dikatli ol bu kişiler arkası sağlam kişiler.. bide şu sıralar sana sulanan birini görüyorum, nickinin son harfi L.. bu adama yüz verme.. önüne gelen kıza yavşadığını da görüyorum.. uyarması benden..:hih:

beni niye etiketlemiyon la:icon_yillarcaezildi

neyse yorumluyorum; seni çekemeyen bi kaç bayan gördüm fincanda ,bu kıskaçlardan uzak durmalısın, dikkatli bakarsan sende göreceksin ikinci resimde belli oluyor.. çok da fifi diyorsun ama dikatli ol bu kişiler arkası sağlam kişiler.. bide şu sıralar sana sulanan birini görüyorum, nickinin son harfi L.. bu adama yüz verme.. önüne gelen kıza yavşadığını da görüyorum.. uyarması benden..:hih:

ahahahahajs xddd

olm L yi büyük yapmış üstüne alınma hemen. tabiki o kişi benim :cix: arkadaşta forum kızlarının bir numaralı kurtarıcısı :cix:

Kiz sana kursun dokelim nazar var nazar gozu cikasicalar nazar etmisler kiza :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri