kahve falından anlayanlar vol 2

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
bi cuvara içim hemen fallandıracam buraları. Ondan sonra konu açın bana fal bakılır diye. Fincanı 5 yetele

Kız resmen Khaleesi olma yolunda ilerliyon bak başta onu belirteyim. Saçlarını sarıya boyatmalısın falın ana mesajı bu.
Uzun boylu birisi konuşuyor seninle. Cinsiyeti belli değil. Sana bir yol gösteriyor iyi veya kötü diyemem. Ama velakin uzun boylular güven teşkil eder bi git bakalım o yoldan.

Seni uzaktan gözetleyen pis biri var. Ağzımı burnunu kırmalık böyle dikkatli ol (bak fallarında hep gözetleyen biri çıkıyo evlen artık).

V2PLaB.jpg

Hayvanat bahçesi yolu gözüküyo sana. Baya atlı tilkili su samurlu felan. Çanakkaleye de gidebilirsin bu sıralar geziye yerli malı haftası etkinliği gibi arkedeşlerinle.

Bir takım arkadaşların tutturmışlar LOL oynayak LOL oynayak diyolar. Bence kaptırma kendini illet bişey.

nYjgMN.jpg

Benden şimdilik bu kadar. Çözemediğin yer olursa haber ver görselleriyle anlatırım. kamer

ilahimorluk ahahahshahahhahahahahahaha "burayı sen çöz"e yarıldım ya
olum ben esmer kara kaşlı kara gözlü bi gızım sarıya boyarsam tarık mengüç gibi olurum bq
tamam ya uzun boylu esmer taliplerimi bekliyorum.
hayalgücünü yerim bu nası bi benzerlik kurmadır LOL dedi ya ahahahahshjahdjshdhahahahahhahaha

Ben anlıyorum ama şuan başım ağrıyor. Geçince yorumlarım. :)

2 vakte koca bulcan sende kurtulcan biz de:D

ahaha onunla bacanak muhabbeti çeviriyoz zorlarsak en fazla elti oluruz daha fazlası olmaz sanırım xd

Ya şimdi her ne kadar piyasa adamı olmasakda bu işler öyle başlamıyomu :D Kanki kankitom hafız hacı mustafa bacanak. Hop kakara kikiri ay kolum memene değdi felan. Sonra bir bakmışsın ilişkisi var feyzbuk reklam sayfasına hoş geldiniz :D

Ya şimdi her ne kadar piyasa adamı olmasakda bu işler öyle başlamıyomu :D Kanki kankitom hafız hacı mustafa bacanak. Hop kakara kikiri ay kolum memene değdi felan. Sonra bir bakmışsın ilişkisi var feyzbuk reklam sayfasına hoş geldiniz :D

yazıl mı diyon? ona azra yanık diye biliyom ya ben .s.s ahsjahdhdj

yazıl mı diyon? ona azra yanık diye biliyom ya ben .s.s ahsjahdhdj

Şimdi biraz felsefe yapayım bari :p yapmayıp pişman olacağına, yapıp pişman ol. Geriye baktığında keşke deneseydim deme :D Neyse dur şu angaralı sayfanızı inceliyorum. Hiçte sevmem ha angarayı 1 sene karanfildeki aba da çalışmışlığım var :p

Geri