Kahve Falına İnanır mısınız ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Fala inamioz.
Falsiz da kalmioz.

evet yumuşacık oluyor.
selülit içinde iyiymiş,öle duymuştum:419225z9ffz2h1jc:

Eda taşpınar'ın bir röportajında okumuştum, neymiş efendim bacaklarına kahve telvesini sürüp at kılı fırçası ile masaj yapıyormuş.

Kadınlar bakın bu çok önemli. Her gün mutlaka 10 dakika hışır hışır fırçalanin lutfen.

her gece kahve, her gece sigara ardından son satırlar
şöyle düşün kırık bir fincandan kahve içmek gibi bir şey
mayhoş bir tat var
ama içemesem de eksilmekte
kahve de
ben de...
sen de...

geleceğine kahvenin telvesinden bakanlar, geleceğin karanlık çıkmasına şaşırmamalılar öyle değil mi hanımefendi ?

her gece kahve, her gece sigara ardından son satırlar
şöyle düşün kırık bir fincandan kahve içmek gibi bir şey
mayhoş bir tat var
ama içemesem de eksilmekte
kahve de
ben de...
sen de...

geleceğine kahvenin telvesinden bakanlar, geleceğin karanlık çıkmasına şaşırmamalılar öyle değil mi hanımefendi ?

:)) buna inanlar varsa elden bir şey gelmez. Hep karanlık hep karanlık kör yasamaya devam etsinler.
Umut fakirin ekmeği!

:)) buna inanlar varsa elden bir şey gelmez. Hep karanlık hep karanlık kör yasamaya devam etsinler.
Umut fakirin ekmeği!

umutla yola çıkanın sonu simitle biter hanımefendi, aynı duyguları paylaşıyoruz.

Eda taşpınar'ın bir röportajında okumuştum, neymiş efendim bacaklarına kahve telvesini sürüp at kılı fırçası ile masaj yapıyormuş.

Kadınlar bakın bu çok önemli. Her gün mutlaka 10 dakika hışır hışır fırçalanin lutfen.

Eda hanımın vücütü cidden taş:s
biz tembeliz 2 gün yapar bırakırızzz malesefff:ayak:

İnanmam, falsız da kalmazdım bi aralar kdidjdşdk

bi ara sürekli kahve içer falaaddine yollardım. Sevgili durumuna bakarak arada evlilikle alakalı yorumları olurdu doğal olarak. Bunları sürekli benimkine yollardım hdşdjdşdjd sonuç olarak evlendik. Demek ki falsız kalmamak lazımmış kdidjdşdk

İnanmam, falsız da kalmazdım bi aralar kdidjdşdk

bi ara sürekli kahve içer falaaddine yollardım. Sevgili durumuna bakarak arada evlilikle alakalı yorumları olurdu doğal olarak. Bunları sürekli benimkine yollardım hdşdjdşdjd sonuç olarak evlendik. Demek ki falsız kalmamak lazımmış kdidjdşdk
Hahahaha faladdin telefondaki yazışmaları okuyor birin bişey anlat o gün ondan bahsediyor :D

Bir kadına fal bakıyorsam. Sana kabaran bir şey var derim. İlla ki, ne kadar da çirkin olsa, bir tane konuştuğu herif vardır, o da mutlaka, kabarıyordur. Teşekkürler.​

pek bir inancım olduğu söylenemez. ama beni heyecanlandırıyor yine de bilen birilerini duymak...

Geri