Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet yumuşacık oluyor.
selülit içinde iyiymiş,öle duymuştum:419225z9ffz2h1jc:
Ne münasebet.
her gece kahve, her gece sigara ardından son satırlar
şöyle düşün kırık bir fincandan kahve içmek gibi bir şey
mayhoş bir tat var
ama içemesem de eksilmekte
kahve de
ben de...
sen de...
geleceğine kahvenin telvesinden bakanlar, geleceğin karanlık çıkmasına şaşırmamalılar öyle değil mi hanımefendi ?
) buna inanlar varsa elden bir şey gelmez. Hep karanlık hep karanlık kör yasamaya devam etsinler.
Umut fakirin ekmeği!
Eda taşpınar'ın bir röportajında okumuştum, neymiş efendim bacaklarına kahve telvesini sürüp at kılı fırçası ile masaj yapıyormuş.
Kadınlar bakın bu çok önemli. Her gün mutlaka 10 dakika hışır hışır fırçalanin lutfen.
Hadi baksanaFal baktirmanin inanci yok da
zevki var bende.
Hahahaha faladdin telefondaki yazışmaları okuyor birin bişey anlat o gün ondan bahsediyorİnanmam, falsız da kalmazdım bi aralar kdidjdşdk
bi ara sürekli kahve içer falaaddine yollardım. Sevgili durumuna bakarak arada evlilikle alakalı yorumları olurdu doğal olarak. Bunları sürekli benimkine yollardım hdşdjdşdjd sonuç olarak evlendik. Demek ki falsız kalmamak lazımmış kdidjdşdk
Hadi baksana![]()
Hadi yaa, uzun zamandır telefonumda yok. Kahve içtiğimde indirip deneyeceğim lkdsfjksdjhHahahaha faladdin telefondaki yazışmaları okuyor birin bişey anlat o gün ondan bahsediyor![]()
кαнνє fαℓıмα вαкαя мıѕıиız нαиıмєfєи∂ι![]()