Kahve Falına İnanır mısınız ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Fala inanmıyorum. Dostla muhabbeti güzelleştirmek adına baktırdığım oldu.Maksat güzelik olsun.

Fala inanmam. Falsız da kalıyorum gayet. Hiç sıkıntı yok. Falsız devam. Hatta o kadar ki, Falım bile çiğnemiyorum, Nazar çiğniyorum, nazara da inanmam ben, o halde Nazar'ı da çiğnemiyorum bundan sonra. Sulu göz emecem.

Eğlenceye inanirim.

Tam bi şarapçı nediyonyunus ya. Nediyonyunus bir Tanrı arkadaşlar. Bilmeyen varsa övrensin lütfen.

Bir gün seve seve bakarım, zamanı gelince:)

Bakalım vallahi dostum.Kahve bahane olsun.Şöyle telvesi bol olmalı ki mevzu da bol olsun :) Hele de deniz kenarında bir şehir ve hayat vaad eden fal olursa hiç fena olmaz.Sıkıldım dağ görmekten.Fala değil,ama muhabbetine inanırım.Hele de sen bakarsan değmede yanında yat.

Kimsenin inandığını zannetmiyorum. İnsanlar umut verici cümleler duymak ve mutlu olmak için fal bakıtırıyorlar sanırım.

yok inanmıyorum,hayvandan başka bir şey çıkmıyor zaten snjxs.
Kahvenin telvesini yüzüme maske olarak kullanıyorum.:b4qPgY:

Kafa müsait olduğu gün bir daha bakarım sana ara açıldı xcfggdfgh

Beyefendi bir rivayete göre erkeklerin kafasi müsait olmadığında baktığı fal doğru çıkarmis. Şayet kafanız ve gözünüz müsait degil ise hemen, şuvan şimdi bakmaya ne dersiniz ?

Beyefendi bir rivayete göre erkeklerin kafasi müsait olmadığında baktığı fal doğru çıkarmis. Şayet kafanız ve gözünüz müsait degil ise hemen, şuvan şimdi bakmaya ne dersiniz ?

Şu an bir kahve falına bakmak için kafam normal değil her yer deniz her yer bostanlı!

Geri