Kahve Aksesuarları

Konu sahibi son olarak 4657 gün önce görüldü
Gezdiğim forumlardan edindiğim bilgilere göre kahve satışlarında yükselme var gibi bence de olmalı kahve kültürümüzde önemli bir yere sahip. Bu makalemde kahve aksesuarlarından bahsetmek istedim kahve sever olarak bu konuda öğrendiklerimi sizinle paylaşayım.Kahvenin aksesuar olarak bence üç tane ana aksesuarı var bunlar French Press, klasik el değirmeni ve kahve tamper. Bana göre bu üç aksesuar kahvenin en önemli aksesuarları tabi bunlar yanında ıvır zıvır aksesuarlarda var süt sürahisi, kahve makinesi temizleme deterjanı, süt temizleme deterjanı gibi. Ama bahsettiğim üç aksesuar bence çok önemli mesela bunlar arasından french press makinesi bu makineyi bulmak çok kolay kullanışı çok elverişli fiyatı her bütçeye uygun bulunabilir. Ben kendim internetten çok kolay buldum ilgisini çekenler için Kahve Aksesuarları bu siteyi önerebilirim ben aldım gayet memnun kaldım kargosu olsun gün içinde teslim ediliyor. En önemlisi tabi ki memnuniyet ve ben gayet memnun kaldım French Press çok kullanışlı. French press pratik olduğu kadar lezzetli de kahve yapmaya yarar. Çünkü, filtre kahvede olduğu gibi kahvenin tadını bloke edebilecek bir filtre sistemi içermez. Ayrıca, kahve çekirdekleri ile suyun doğrudan teması kahvenin aromasının ve tadının güçlü bir şekilde kahveye geçmesini sağlar. Bu nedenlerden ötürü, filtre kahveye göre biraz daha yoğun ve güçlü bir tadı vardır. Benim tavsiyem kahve satışı yükselirken aksesuar fiyatlarıda yükselmeden bunlardan birini alın.

Geri