Kahrolsun (!)

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
2cif9lv.gif

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
bilgenesil.gif
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
bilgenesil.gif

Artik kaç sehit daha vermeliyiz ki anlamadim, bu hükümetin, bu serefsizlere hadlerini bildirmesi, soylarini tüketmesi icin...
Yaahu en azindan artik biseyler yapsin yaa, yeter ama. bicak kemige dayandi desin anca tv'lerde.icraat SIFIR...
Yazik vallahi yazik o kadar sehite,anaya, babaya, ailelere ...
Bana dokunmayan yilan bin yasasi zihniyetinden siyril artik...
YE - TER !

‎20 yaşında gencecik delikanlı şehit olmuş kime ne ? Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu kime ne?
Adını şehit koysak ne farkeder? Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umrunda? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye.Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene .
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye (!)

PKK'lılar 19 Ekim 2009'da Habur'dan alkışlarla içeri girmişti bu arada...Bugünün tarihi:...19 Ekim....!!....

24 şehit..Söyle lannn başka söze gerek var mı???

Yinemi Vatan Sağolsun diyelim ?????

Sana kurşun sıkanı, Meclis çatısı altına sokanı, PKK’ya yataklık yapanı koynuna alanı kınarım sadece Mehmet’im…

Ahh bee Anadolu.. Şimdi her köşen ağlayan ANA'dolu..! :(

Bir Subayı şehit oLdu diye, 'Menemen'i yakın diyen MUSTAFA KEMAL PAŞAM, bak mehmetçikLerin öLüyor!
VATAN SAĞOLSUN kLişesiyLe katLiam örtbas oLuyor,
bırak dağLarı yakmayı boş kampLara bomba yağıyor...

VATAN için Yaşayıp-Öldünüz Siz Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz !!

‎3'er 3'er doğur diyorsun...10'ar 10'ar şehit olsun dıye mi?

SON DAKİKA:

Türkiye yaklaşık 10 bin askerle kara harekatı başlattı... Mehmetçik ilerliyor... Libya Lideri Kaddafi Bombardımanda Öldürüldü

Egil! Kulak ver ceddine, Türk\'e kefen giydirmek hangi itin haddine! Vatanimizi bölmek isteyen o itlerede ulasacaktir bu mesajim! SEHITLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ! Unutmayin.. 1 ölür, 1000 diriliriz!

dalgalanan-turk-bayragi.gif

Filistin için arap olanlar Somali için aç kalanlar Hrant için ermeni olanlar Türk ŞEHİDİ için Fransız kaldınız.!

Dün gece derin ve çok rahat bir uykuya dalmışım . Sabaha çok huzurlu ve rahat uyandım . Meğer ki ben o sıcak yatağımda rahatsız olmayayım diye sen canını vermişsin ...
HAKKINI HELAL ET ASKERİM

Daha "91" doğumlu..
Geçse karşina iki laf etse,
Umursamazsin bile ,
"Reşit oldun mu?"diye de dalga geçersin.
Ne reşit'i çocuk ''ŞEHİT'' oluyor . .
Dualarımız ASKERLERİMİZLE bizler rahat uyuyalım diye onlar şuan nöbette ..

ATATÜRK'e sarhoş dediniz , dinsiz dediniz. Siz, ATATÜRK'ün sarhoşken kurduğu devleti ayıkken yönetemiyorsunuz !!! .

Allah belanızı versinn Allahh belanızıı verSinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geri