Kahrolsun (!)

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
‎'Kahrolsun PKK ' Demek aciz dudaklarımı yerin dibine sokuyor artık .
Her seferinde 'Kahrolsun ' deyip üstümüze düşen buymuş gibi davranmayı kaldırmıyor artık ruhum .
Bişeyler yapmalı bişeyler ...
Bir şehidin yaptığından daha az da olsa bir kahrolsundan daha çok !

‎13 Askeri Şehit olan bir ülkenin insanları(!) hala Aziz Yıldırım için ayaktaysa ve futbol denilen spor için bu ülkenin caddeleri yakılıp yıkılıyorsa; Şehit haberleri geldikten sonra eğlenmek için hala bilet arayan zihniyetler varsa Şehit ailelerini düşünsün sen eğlenerek koparken onlar ne yapıyor? Kimin için verilen şehitler için "VATAN SAĞOLSUN"dan fazlası denmiyorsa YAZIKLAR OLSUN. . .

30 yıldır birilerinin masabaşı oyunlarıyla hala dağ gibi gençlerimiz malesef bu oyunlar için şehit oluyor.ve kimsede ''yeter artık'' bitsin bu iş denmiyor. her olaydan sonra vatan sağol sundan başka kelime yok. elbetteki vatan sağolsun ama bu ülke bir savaşta değilki bir avuç insanla nasıl başedemiyoruz hala anlamış değilim daha kaç canımız şehit olacak daha ne kadar.

30 yıldır birilerinin masabaşı oyunlarıyla hala dağ gibi gençlerimiz malesef bu oyunlar için şehit oluyor.ve kimsede ''yeter artık'' bitsin bu iş denmiyor. her olaydan sonra vatan sağol sundan başka kelime yok. elbetteki vatan sağolsun ama bu ülke bir savaşta değilki bir avuç insanla nasıl başedemiyoruz hala anlamış değilim daha kaç canımız şehit olacak daha ne kadar.

Kesinlikle katıLıyorum . (( ''yeter artık'' bitsin bu iş denmiyor )) Ya onLarın çocukları şehit olsaydı bak neler oluyordu dunyayı yakıp yıkarlardı !!! bu yüzden YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN !!!!! Allah herşeyi görüyor ...

Biz ne kadar Lanet okusak boş :) Sorun Devlet.. Sorun buna razı gelen millet.. Tek sorun; onların değil o mehmetçikler biz gibi vatanını sevip korumaya çalışanların mehmetçikleri... Ne yazıkki senelrdir bu iç savaş durmadı ve bu gidişle daha nice canlar yanacak gibi...

Disney Bu olayın iç savaşla hiç bir alakası yok.bu bir iç savaş değil dediğim gibi birlerinin masabaşı oyunu için kurulmuş hazırlanmış bir olay hepsi bu.peki bitermi istenirse gayet rahatlıkla biter.ama bunu bitirecek yürekli birileride lazım

İç savaştan kastım o kardeşi kardeşe düşürmek işte... Rahatlıkla biteceğini bende biliyorum ama diyorum ya o kadar insan öldükten sonra mı ? Madem bunu öneleyecek birileri gelir bizde mümkünse getirelim seçme ve seçilme hakkımızla ;)

tamam yapalım ama nerde o yürekli insan varmı ? deki şu kişi bunu bitirir.onu seçelim ama sen zannediyomusunki bu ülkeyi gerçek anlamıyla seçilenlerin yönettiğini.kim gelirse gelsin bu çarkın dişlilerini kırmadan o kişide bu çarkın dişlerinin arasında ezilir.

En azından baştaki bi insin ; )

ahmet gitse mehmet gelicek ne farkedecek ben hiç birşeyin değişeceğini sanmıyorum.

=) o zmn sni iktidara alalım ,D hangisi daha aza indirise bu sorunları bence o bnm idölümdür şu zamanda.. Yapacak bir şey yok boyunda eğilmez bu durumlara :)

peki bitermi istenirse gayet rahatlıkla biter !

Tabiki biterrrr .. Onlatrın ewlatlarına birşey olsun bakın nasıL bitiyor

YAZIK oluyor YAZIK. başkada birşey yok.Cennet yüzü görmezler inşallahhh

Kapı çalar,kapıyı açarsın.jandarmaları görürsün 'oğlun derler' gerisini anlarsın,sadece 2 kelime dökülür ağzından;VATAN SAĞOLSUN

Dağda 3-5 koyun sürüsü,
Tutturmuş bir kürdistan türküsü,
Eline almış bayrak diye bir masa örtüsü,
Satsan beş para etmez, ne dirisi ne ölüsü.
Sen soyu soysuz, toprak senin neyine
...
İte itlik yapıp, kafa tutma beyine
Anlasa dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline
Duy ulan şerefsiz:

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!!!!..

Ey Soysuz İyi Dinle ! ..
Biz 13 Kişi Değiliz ..
Biz 13 Kişi Değiliz ..
Biz 13 Kişi Değiliz ..
Biz 13 Kişi Değiliz ..
Biz 13 Kişi Değiliz ..