Kahrolsun PKK diyemeyenler

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kahrolsun pkk denildiği zaman , kahrolan kişilerdir.

Bu forumda 4 kişilerdir.
İsimlerini Jack Sparrow bilmektedir birtek.
Haklarında hayırlısıdır.

Benim yasadigim sehrin yarisindan fazlasidir. Bunun yaninda bu ayni insanlar ülke basbakanina peygamber muamelesi (abartmiyorum ) yapmaktadirlar. Kesisim kumelerini de siz bulun. Inanmayan bu aksam saatlerinde haberleri izlesinler. Bugun bi misafirimiz var.

Bkz:Niye kahrolayım modlarındadır, orada ölen kendisi ve kendi çocuğu olmadığı sürece gerisi önemli değildir, Dilsizdir konuşamaz pandomim sanatıyla kendini ifade eder. (sinsilik herşeydir onlar için)

aynen pekeke diyemezler pekaka derler aksjdhsajkdhsjakd :p
Uf ya daha eğlenceli bir konu olamazdı.
Kahrolması gereken çok daha öncelikli kişiler var..

Bknz.Törris ExdiabLo. :p

Dillerinde şarjör bulunanlardır .. Fırsatını bulsalar bir kurşunda onlar sıkarlar .. Bildiğiniz alçaktırlar ..

Kim onlar ya :) Ben bişey anlamıyorum bunlardan, ben diyorum mesela kahrolsun pkk diye :)

yine klasik bir jack konusudur.
Allahım yine kinimi gizleyemiyorum...................................................

Jack sen tez vakit FBI ya falan katıl,buralarda harcama kendini.

Başbakan pkk ile el sıkışmıştı sanki.. Ben mi yanlış gördüm..:s:s

Neden insanlara ideolojilerini öğrenmek,daha doğrusu çarpıtmak adına baskı uygulanır ki? sana vereceği cevapla mı anlayacaksın vatana olan sevgisini? yada sana mı kaldı insanların vatan sevgisini ölçüp değer vermek? adam senin beklenti etkini tatmin etmedi diye kalk terörist de oh ne kolay.Belki bu ülkedeki zor durumdaki vatandaşlara yardım eden ve pkk'yı kınayan biri ancak senin hoşgörüsüz cesaretine yanıt vermek istemedi?

Banada geçen chp'li kılıştaroğluperest damgası vurduğundan (vede birçok arkadaşa) konunu hiç samimi bulmuyorum k.bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri