Kağan

Konu sahibi son olarak 3377 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun yeni ama bilmis uyesi :p Konusu yokmus ben aciyim dedim :cici: Kendisiyle birebir tanismisligimiz yok o yuzden hakkında fazla bir bilgimde yok. Zamanla daha iyi taniyacagimi ve anlasacagimizi umid ediyorum. Forumdaki izlemlerim dogrultusunda acik sozlu ve espirituel bir kisilige sahip oldugunu dusunuyorum. Simdilik benden bu kadar by bilmis ilerleyen zamanlarda yine ugrarim :kiki:

Dikkatli Üyelerden.. :Pp
Sakin Görüntüsünün Altında Fırlama Bir Kişilik Yattığını Düşünüyorum..

Saygılar Kardeşş.. : )

Kağan
Yazılarından ve yorumlarından yola çıkarak çok yönlü bir insan izlenimi uyandırdı bende
kendisini tanımıyorum lakin insana güven veren realist bir duruşu var
hürmetler...

Kendi halinde efendi uye.Mutlu ol hep.

Gözlemlediğim kadarıyla gözlemci bir tip..

Birine giydirmesi için o kişinin ona sataşmasına gerek yok.
Genellikle gerçekçi yaklaşımını muzip bir dille sunuyor. Gülümsetiyor.

Beklentisi olmadigindan olsa gerek rahat ve relax bi tavri var. Rahmetli babaannem gibi pat pat soyluyor herseyi cogu zaman hakli gorsem de, bazen kirici oldugunu gozlemliyorum. Kirmadan sey et emi .P

ergen den başka bildiği kelime yok
o yüzden aramıza katıldı
sıradan bi espri anlayışı var
olmasa da olur üyelerden :Pp

Bana kanı ısınan üye.
Kolay kolay kimseye ısınmadığını düşünürsek iyi bir şey bu.
Çok mu iddaalı konuştum? :p

Kendisine bir kalp smileyi yapmaya geldim. Bi kaşık su da bogmak istediğim anlar dışında sempati duyuyorum: D ♡

Bu kısıde cok fena :T: ama Bence tertemız yuregı var :p En azından dırek soyluyor bazı seylerı. Ben hakkında kotu dusunmuyorum Saygılı arada bı buyur cnm gıbı bısıler soyluyo ama :D Alıstık sanırım bız Onun dısında beyfendı bırı ama ıyıyıde kotuyude kıskancıda fenasınıda anlıyor kadınlar matınasına gotursek bu yemın ederm bızden ıyı laf yapar :D hahaha saka bı yana Iyısın Iyı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri