Kâfirlerden daha zararlı olurlar

Konu sahibi son olarak 2793 gün önce görüldü
Kâfirlerden daha zararlı olurlar
Süfyân-ı Sevrî ( Rahmetullahi aleyh ) Buyurdu ki;
“Kötü işler hastalıktır. Âlimler ise hastalıklara ilâçtır. Âlimler bozulur, kötü işlere bulaşırsa, hastaları kim iyileştirecek?”
NOT;
İçinde yaşadığımız ahir zaman fitnesinden 124 000'den ziyade peygamber Allahü tealaya sığınmıştır. ''anglo-siyon'' (haçlı ve yahudi ittifakı) istihbarat teşkilatları önce dini yasak ederler veya ettirirler. Sonra kısmen serbest ederler. Bu defa şeytanın aklına gelmeyen tezgahlarla meşhur ettikleri sözde din adamı, hoca kisfeli zındıkları kurtarıcı olarak dine susamış insanların önüne koyarlar. Toplum mühendislikleri ile kitlelerin üstadı, şeyhi, hocaefendisi yaparlar. Allah ile konuştururlar(!), her bilgilerini Allahdan aldırırlar(!), Peygamberle oturtup kaldırırlar(!), şefaat ettiklerini cennete(!), etmediklerini cehenneme(!) yollarlar.
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki;
(Ümmetim, kötü din adamlarından çok zarar görecektir) (Hakim)
(Ümmetim, kötü âlimler, cahil âbidler yüzünden helâk olur. Kötülerin en kötüsü kötü âlimlerdir. İyilerin en iyisi de iyi âlimlerdir.) [Darimi]
Bid’at ehli bu sapıklar, kâfirlerden daha zararlı olur. En büyük kâfirlerden biri Deccal olduğu halde, hadis-i şerifte, (Sizin için Deccal’dan daha çok, sapık din önderinden korkuyorum) buyuruldu. (İ.Ahmed)

Geri