Kafir sayısı artıyor

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
Ibadeath yapma böyle ya hu.
Egitimin iyisi kötüsü olmaz.
Egitildigin seyleri dogru ve ya yanlis kullanmak vardir.

Üstelik hocanin yine de onayladigi bir gercek var.Huni ve indoktrine edilmis egitimi desteklemek,lanetlese de, paradoksca.
Insana güveni yok,iradeye güveni yok mesela.
Insana türlü cesit egitim verilirse,saglikli bir simbiyoz dogurabilir bilincinde.
Tek yönlü olmaz ve kesinlikle karsiyim.

Eğitim , insanın ufkunu açmak, yaşadığı evren'i sorgulamak ve her şeyden ziyade kendisini sorgulamak için var. Tüm bunların yanında belli başlı yetkinlikler kazanır insan ve bu yetkinliklerini hayatını idame ettirmek için kullanır.
Eğitim, insanın hemen hemen her şeyi sorgulamasına, yorumlayabilmesine, daha geniş çerçeveden değerlendirme yapabilmesine de olanak sağladığı için 1500 yıl önce dikte edilen hayat tarzı da sorgulanıyor doğal olarak.
Eğitimsizlik ise tüm bunlardan yoksun kılar insanı ve bu tiplerin her zaman ifade ettiği gibi "sorgulama, itaat et." anlayışını benimsemenizi sağlar.
İnsanlar sorguladıkça itaat etmekten uzaklaşıyorlar, bu medeniyetsiz hırbonun rahatsız olduğu asıl şey bu. Çünkü talep ettikleri koşulsuz , şartsız teslimiyeti alamıyorlar.

Tabii eğitim sadece okulda öğretilenlerden ibaret de değil, öğretilenlerin üzerine koyarak devam etmekle alakalı.

Heytttt be kafirdeki yeteneğe bak (benim kadar iyi tremolo yapıyor) :D

bu eğitilemez yobaz , yok bunun işi bitmiş, kaçıp kurtarsalar kendilerini bunun elindekiler bari, yazık

Bu olay da jelibon rezervine döndü adam sanki okumayın, okutmayin, araştırmayın demiş önce ne demek istediğini anlayın CHP kafası işte

Eğitim, eğitim, entelektüel eğitim...

Kefiri sevdiğimden algıda seçicilik mi oluyor ne oluyorsa kafiri kefir okuyorum her seferinde.
konunun içeriğini bilmeme rağmen üstelik.
keşke kefirlerin sayısı da artsa

Sen sofusun, hep dinden dem vurursun,
Bana da sapık, dinsiz der durursun.
Peki ben ne görünüyorsam o'yum.
Ya sen ne görünüyorsan o musun?

Ömer Hayyam

Geri