size gore kafirin tarifi ve kime denir ne icin :hi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Google' Alıntı:sıfat & ad
1.
Tanrı’nın varlığına inanmayan, Tanrıtanımaz, dinsiz, inançsız (kimse).
2.
halk ağzından
genellikle Hıristiyan olanlara halkın verdiği ad.
"Kâfirler çok çalışırmış"
3.
mec.
çok acımasız, zalim (kimse).
4.
mec.
sevilen birine takılmak için ya da sitem yollu söylenir.
"İşin iş yine kâfir!"
Bir ateistten ele alirsak ateistin butun dinlere karsi cikmasi lazim gel gör ki biizim ulkede yasam faliyeti surdurenlerin hepsi İslama karşı yani neden özellikle islam?adamlar orda ineğe tapiyo ya git onlarla uğraşsana
bizim ülkemizde ateislik islam düşmanlığı demektir
yada ateistim marjinalim ayağına yatip sadece islami kötüleyip diğerlerini ise görmemezden gelmeye çalışmaları.
Salağa yatip orda kalakalmak gibi dimi karsim
salağa mı yatarlar yoksa başka bir yere mi bilmiyorum ama ben inşallah diye ateist gördükten sonra onları da pek kaale almamaya karar verdim![]()
Aslinda onlardan tehlikeli ortalikta cakma hocalarlada dolu onlarada dikkat etmek lazim cakma hoca cakma ateist cakma insanlar vala bu dunyanin cekilecek seysi kalmadi yahu orijinal hic bisi yok
hacı hocayım diyen zaten malı götürüyor bende anlamadım. aynen öyle bro artık neyin çakma neyin gerçek olduğunu anlamanın imkanı yok
mars programına mı katılsak napsak.
Allah dan korkmasam bende basliycam vaazlara ama korkuyoruk iste yalan yanlis seylerden marsi siddetle tavsiye ediyorum en azindan bi gidip gormekte fayda var
allah korkusu olucak işte insanlarda ama valla artık neyin kafasını yaşıyorlarsa artık bildiğin kafa tutuyor gibiler. marsdan dünyanın manzarasıda iyimiş yani yeterince uzak ve sessiz tam kafa dinlemelik kurucaksın kolonini bakıcaksın keyfine bi an aklıma matt damon martian filmi geldi imrendim özendim adamı
Tek bir ilahtan başka hiçbir ilah olmadığını inkar edene,inanmayana bu hal üzerine ölenlerin ebediyen azap içinde olacakları ve azaplarının hafifletilmeyeceği haber verilen kimse(ler)dir.