Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Kafirlik yüzyıllarca insanların sırf farklı düşünce inanç ve görüşe sahip oldukları için yediği damga bütün dinlerde bu mevcut hristiyanlarda bu Haçlı seferi islamda fetih veya Cihad adı altında yapılan zulümlerdir hristiyanların kafirlikle suçladığı katolik sonradan hristiyan olan yahudilere müslümanlara Kafirlik adı altında öldürdüğü yüz binlerce insanının yaşadığı acılar tarif edilemez Fransa,İspanya ,Almanya gibi ülkelerde engizisyon mahkemeleri kuruldu büyücülük cadılık kafir olarak nitelendirilen kasıtlı bir harekattı insanlık dışı işkenceler meydanlarda insan yakma eğlenceleri insanlar sırf seyretmek için para bile ödüyorlardı canilik insanın kanında var en ağır bedeli kadınlar ödedi kazıklara bağlanıp canlı ateşe verme gibi nice işkenceler o zamanın işidçileri işte islamda beni Kureyza yahudileri kafirlikle suçlanıp islamı seçmeyenler ölmesi gerekiyordu öyle şey mi olur diyenler olacak tabi ama bugün hala duyduğum şeyler İslami kesimden benim duyduğum Alevilere zerduştlara Yezid'ilere kafir demesi aşağalaması kin nefret duyması kaçınılmaz kısacası her inanç ona tabi olmayana rahatça kafir deyip öldürebiliyor o kadar insan öldü ki bu kafirllik damgasından sonu yok şimdi kim kafir soruyorum Budistlerin müslümanları kafir diye öldürüp sevap kazanacağımı müslümanların kafirlerle savaşıp Allah'ı tatmin etmesi mi yoksa hristiyanlarin kafir yakma törenleri düzenleyip Tanrı'sının EGO'sunu tatmin ettirenler mi sakın itiraz etmeyin ben çoğu kişiden farklı dinlere duyduğu öfkeyi nefreti çok gördüm ölmesini istediğini arzu ettiğini gördüm ..