Kafede yalnız oturan insan

Konu sahibi son olarak 445 gün önce görüldü
an itibarıyla gerçekleştirerek olduğum insan.
Forum olmasa geçmez vakit

Bilgisayarda işim varsa evden de sıkıldı isem evin yakınlarındaki bir kafeye giderim orada hem kahvemi içerim hemde takılırım. Beni oyalayacak bir şey olması yeterli yoksa gelen geçeni kesmekten başka bir şey yapamam tek başımayken.p

Evde yalnız oturmaktan iyidir. Bazen uzun uzun kitap okumak için yapılması gerekendir. ^^

Etrafi izlerim telefonla oyalanirim yada derste calisilabilir cok ses yoksa

Kafe de yalnız oturmayı tercih edip forumda veya herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde dolanıyorsam büyük ihtimalle birini beklediğim için zaman geciriyorumdur.
Kendime verdiğim özel zamanlarimi bu şekilde değerlendirmem.

Swarmda yer bildirimi yapıp onu bunu şunu eklemesi ile meşhurdur.

Yalniz takilmayi seviyordur ya da cidden yalnızdır.
Pek tercih ettiğim bir durum değil açıkçası.

Dükkan sinek avlıyordur :O

"acaba bu sandalye boş mu?" sorusuna maruz kalmış ve yalnızlığı hep yüzüne bi tokat gibi vurulmuş insandır.

83gm1.jpg

sizce ben istanbul'da bi kafede yalnız oturduğum sırada, eski müşteri olduğum için çalışanlarla muhabbet ederken kafe sahibinin erzurum'daki ilçe milli eğitim müdürümüzün akrabası olduğunu öğrenmiş miyimdir??

biz bunu tartıştık , masada ki kimse yapmamıştı bu aktiviteyi o yüzden anlamlandıramadık.

ama bazı insanlar gerçekten yalnız, onları anlamak için onlar gibi olmak gerekiyor .

Empati yetmiyor.

Yalnız oturmayı sevmiyorum, sohbet edebileceğim biri olmalı.

Evvela buna değecek bir yer olmalı. O yer bulundu mu bu durumun keyfine diyecek yok. Benim için bu mekan Moda’daki eski Khalkedon idi ama sağ olsunlar konsept değiştirip güzelim mekanı pespaye bir hale getirdiler. Bir yanında Kalamış, diğer yanında uçsuz bucaksız Marmara ve rahat bir ortam. Gerçekten tek takılmanın müthiş keyifli olduğu ender yerlerdendi. Ne diyelim Rip Khalkedon.

Pandemi öncesi Şaşkın Starbucks da keyifliydi ama en nihayetinde Starbucks…

Onceden her haftasonu bir kafeye gidip, kahvemi alip, kafedeki herhangi bir dergiye goz gezdirmeyi cok severdim. Hem kafa dagitmak, hem gundemden haberdar olmak hem de arada yeni kisilerle tanismak icin inanilmaz zevkli bir firsatti.

Geri