Rüyasını gördüm. Cesaret ister =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim kafa uçak pisti gibi, her yeri havalanıyor püfür püfür. Benim rahatlık kimsede yok W hanım.Ben yaptirdim bir kac sene once, ruzgar esince kafaya kolonya surmus gibi hissediyorsun, yok boyle bir rahatlik![]()
Saçım hızlı uzasa yapardım sanırım şu süreç tam saç kazıtmalık bir süreç =)Ben yaptirdim bir kac sene once, ruzgar esince kafaya kolonya surmus gibi hissediyorsun, yok boyle bir rahatlik![]()
Ozlem Tekin bi donem yanlari kazitmisti o sekilde baslasan olur .) Cokta yakisiyordu.Saçım hızlı uzasa yapardım sanırım şu süreç tam saç kazıtmalık bir süreç =)
Düşünemiyorum kendimi. Bi anda okullar açılsa okula öyle gittigimi hiç düşünemiyorum. İstifa ederim herhalde =DOzlem Tekin bi donem yanlari kazitmisti o sekilde baslasan olur .) Cokta yakisiyordu.
Bir ara çok meşhurdu, benim saçların dökülme dönemi yeni başladığı zaman ben de kullandım aynı stil.Yıllarca 3 numara kullandım. Saç sakal boyu eşitti.