Kafasına Takılan Her Şeyi Araştıran İnsan Modeli

Konu sahibi son olarak 2460 gün önce görüldü
Bilişim çağında yaşadığının ve bilgiye ulaşmanın çok kolay olduğunun farkında olan insandır.
Bu insan modelinin en yakın arkadaşı googledır. :)

Sonuçta ikilimde kalan, kafayı yeme durumuna gelen insandır.

Bknz;Gürbey.

Bende var biraz hatta fazlaca. Gece aklıma düştüyse yataktan kalkar bakarım

Yok abi boşver diyen birisi olamadım ki

En doğrusu bu aslında, kafaya takılan o şeyi araştırırken başka başka bilgilerde öğreniliyor bazen. fazla bilgi göz çıkarmaz :)) ona buna sorup hazıra konmaktan iyidir yani.

Dr a gitmeden kendine teşhis koyan insandır ki bütün prospektüsü okuyup telefon sapığı olandır:)

Kendimi bu konuda tek geçiyorum hele de kafama takılan o şeyi gerçekleştirme imkanım varsa oturup araştırır kendimce planlar yapar yol haritası çizer sonra karar verir ona göre hareket ederim . Aferin kendime.

Severim araştırmayı bilgi edinmeyi çoğu zaman youtube'dan belgeseller izlerim dizi izler gibi :D

Bilgi sevgisidir. Zaten bildiklerim veya düşündüklerim doğrudur ve bana yeter dememek, daha öğrenilecek bilgiler olduğunun farkında olmaktır.
Rutin kalıplaşmış ve tekrarlanan mubahabbetlerden öte bakabilmektir. At gözlüğünü çıkartarak kendinden ötesine bakış açısı kazanabilmektir.

Bakarim, yanlis bildigimi duzeltmek icin, ortada bir tartisma bir iddia varsa aciklik getirmek icin... Bakarim sikca. Bir baktigina ikinci kez bakmiyorsun bu guzel bir sey. Bir seyler ogrenebildigini hissetmek harika.

Yeni bir seyler ogrenmenin hangi yonu kotu olabilir ki? Arastirip ogrenmek kendine bir seyler katabilmek insani ancak yuceltir.

burada çok var öyle insan ama ben onlardan değilim.

Hiç üşenmem , sabahın bir saatin de bile uykumu böler bakarım .
Araştırmak kötü birşey değil.
herkese tavsiye ederim.

Her şeyi kafasına takıp da, kendine dert eden insanların varlığının sayıca üstün olduğu bir toplum da; kafasındaki pürüzleri gidermek ve kendine tertemiz bir yol açmak isteyen kişidir.

Bkz: Aklımda kalacağına, midemde kalsın.

Geri