Kafasi olmadan 2 yil yasadi

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 272 gün önce görüldü
XMU8.jpg

Yemek icin horozun kafasını kesmiş, fakat horoz buna rağmen ayağa kalkıp normal yaşam fonksiyonlarını sürdürmüştür.

Horozun bir hafta boyunca kafasız haliyle yaşamına devam ettiğini gören Olsen, hayvanı bilimadamları tarafından incelenmek üzere üniversiteye götürmüştür.

İncelemeler sonucunda, baltanın hayvanın şahdamarına isabet etmediği ve bir pıhtının kanamayı ve dolayısıyla ölümü engellediği, ayrıca normal fonksiyonların yerine getirilmesi için gerekli olan beyin sapının zarar görmediği anlaşılmıştır.
Olsen Mike'ı besinler açıkta olan yemek borusuna girecek şekilde bir damlalıkla beslemiştir.

23283581b4.gif

ben 23 yıldır kafasızca yaşıyorum heLen sorun yok yani normal :zuha:

yani onun sadece somut olarak kesmişler :zuha: benimkini görsel olarak vermişler :zuha: sen gülmeye benden devam et biri şahdamarımı bulaydıda kurtulaydım :zuha:

oyhhh buqün cok qüldüm ya ama snunda olan oldu sinirliydim horozu qörünce qüldüm yine :D:D:D

senin ayarlarınlada ben oynadım sanıp senin cezanıda bana keserler ben kendimi senin uğruna feda ederim kuzum :D:D

cıx olmaz öyle beraber paylasırız ne olcak en fazla kofarlar :D ama kıyamam ki sana yazıq horozum benim aman basaqım :D:D:D

Bahse konu horozun ismi " Headless Mike " başsız Mike'tır.

Görmek isteyenlere buyrun:

_85456544_mike_headless_getty976.jpg

Geri